Norbertos Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Mam problem, w mojej b5 1.9tdi 90km wymagana jest wymiana turbo z tej okazji chciałbym założyć od 110 czy mocniejszej wersji mój bestia to AHU która custom turbawka będzie pasować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 (edytowane) 4 godziny temu, Norbertos napisał: Mam problem, w mojej b5 1.9tdi 90km wymagana jest wymiana turbo z tej okazji chciałbym założyć od 110 czy mocniejszej wersji mój bestia to AHU która custom turbawka będzie pasować? Twoje turbo jest na WG , a od 110 to VNT takze od 110 nie pasuje p&p ,musisz zmienic sterowanie turbo na podcisnienia (cala instalacja wraz z N75), poprawic wydech i najwazniejsze wgrac oprogramowanie sterownika silnika od wersji 110 (AFN/AVG).... jak chcesz wydajniesza to szukaj na grupach facebook'u gt1549S przerobiona juz pod AHU/1Z Edytowane 18 Lutego 2019 przez spanky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbertos Opublikowano 21 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 (edytowane) Słyszałem, że pasuje od AJM tylko teraz już nie pamietam czy turbo czy wtryski :// jak patrzyłem wzrokowo turbiny są podobne między 90 a 110/130 mocowaniem itd. https://allegro.pl/oferta/turbina-passat-b5-audi-a4-1-9-tdi-hybryda-110-130-7439888196 cos w ten deseń Edytowane 21 Lutego 2019 przez Norbertos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi