alpen Opublikowano 20 Lutego 2019 Opublikowano 20 Lutego 2019 Cześć Mam do Was prośbę o poradę. Dziś cofajac najechał na mnie delikatnie Renault Fiesta. Tak jak widać na zdjęciu jest to delikatna obcierka na błotnik prawym. Sprawca proponuję mi kwotę 500zl do ręki, odmowilem i spisałem z nim oświadczenie ale teraz zaczynam myśleć czy nie zrobić to między nami. Jak myślicie czy taka mała szkodę warta wyceni jakoś sensownie czy pójdą. Tekstem że do polerki i do widzenia? Co byście zrovilo w moim przypadku? Jakiej mniej więcej mogę spodziewać się wyceny
Makale Opublikowano 20 Lutego 2019 Opublikowano 20 Lutego 2019 Lakierowanie kosztuje 300 zł a gościu Ci dawał 500. Nie dostaniesz więcej z OC... Szkoda do usuniecia bezinwazyjnego. Polerka, zaprawka ewentualnie i śladu nie będzie. Godzina roboty, lakier zaprawkowy za 10 zł, papier scierny P2000/P2500 i dwie pasty polerskie i po temacie.
prestige Opublikowano 21 Lutego 2019 Opublikowano 21 Lutego 2019 Po tęczowym bloku widzę , że szkoda miała miejsce w Słupsku Co do samej szkody, to mniej nie dostaniesz. Prawdopodobnie ubezpieczalnia po przeprowadzeniu oględzin zaproponuje ugodę , która cię usatysfakcjonuje.
Rekomendowane odpowiedzi