Speedcar Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Telefon mam podłączony przez bluetooth to,że nie wyświetla mi ksiazki to już sie pogodziłam ale teraz ledwo słysze rozmowę, nie wiem co spowodowało ten problem ale na poczatku było ok w tej chwili mogę rozmawiać jedynie na postoju ponieważ w trakcie jazdy głos obrotu silnika zagłusza moja rozmowę.Prosze o pomoc:)
KOval81 Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Sprawdź, czy nie masz ściszonej słuchawki w telefonie. To powoduje, że ciszej słychać - tak jakbyś normalnie rozmawiał przez fona.
bogi Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Może podczas rozmowy podkręcenie głośności w radiu pomoże pozdrawiam
Madas Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 myśle że ściszyłeś sobie przypadkowo głośność ....
Speedcar Opublikowano 4 Marca 2009 Autor Opublikowano 4 Marca 2009 Niestety nie , juz podłanczałam inny telefon z suchawka na maksa ustawiona i to samo,problem tkwi w ustawieniach w aucie , działaja jakby tylko przednie głosniki .Już brak mi sił co za czort w to wstąpił.
Madas Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Niestety nie , juz podłanczałam inny telefon z suchawka na maksa ustawiona i to samo,problem tkwi w ustawieniach w aucie , działaja jakby tylko przednie głosniki .Już brak mi sił co za czort w to wstąpił. ale to nie chodzi o tel tylko pokrętło głośności w aucie podczas rozmowy przez BT
ykk Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Telefon mam podłączony przez bluetooth to,że nie wyświetla mi ksiazki to już sie pogodziłam ale teraz ledwo słysze rozmowę, nie wiem co spowodowało ten problem ale na poczatku było ok w tej chwili mogę rozmawiać jedynie na postoju ponieważ w trakcie jazdy głos obrotu silnika zagłusza moja rozmowę.Prosze o pomoc:)
Adas Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Telefon mam podłączony przez bluetooth to,że nie wyświetla mi ksiazki to już sie pogodziłam ale teraz ledwo słysze rozmowę, nie wiem co spowodowało ten problem ale na poczatku było ok w tej chwili mogę rozmawiać jedynie na postoju ponieważ w trakcie jazdy głos obrotu silnika zagłusza moja rozmowę.Prosze o pomoc:) ykk Twoja pomoc to skarb :decayed: kolega podglosi i bedzie ok
Musashi Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Niestety nie , juz podłanczałam inny telefon z suchawka na maksa ustawiona i to samo,problem tkwi w ustawieniach w aucie , działaja jakby tylko przednie głosniki .Już brak mi sił co za czort w to wstąpił. samo w ustawieniach sie nie przestawiło. ale jeżeli czort to trzeba jakieś odczynianie zrobić http://www.czary.adammus.net/
Speedcar Opublikowano 4 Marca 2009 Autor Opublikowano 4 Marca 2009 Dzięki:)[br]Dopisany: 04 Marzec 2009, 22:49_________________________________________________...a moż ma ktoś instrukcje audio do A4 wersji multi.(ja mam tylko po węgiersku)tego języka to niestety nie znam.
malik Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Telefon mam podłączony przez bluetooth to,że nie wyświetla mi ksiazki to już sie pogodziłam ale teraz ledwo słysze rozmowę, nie wiem co spowodowało ten problem ale na poczatku było ok w tej chwili mogę rozmawiać jedynie na postoju ponieważ w trakcie jazdy głos obrotu silnika zagłusza moja rozmowę.Prosze o pomoc:) ykk Twoja pomoc to skarb :decayed: kolega podglosi i bedzie ok To nie kolega tylko koleżanka. Ma na imię Ania http://www.a4-klub.pl/smf/gliwice_powitanie-t68949.0.html;msg757244#msg757244 Aniu, opis funkcjonalości kierownicy multifunkcyjnej masz na końcu tego poradnika: http://www.a4-klub.pl/smf/b6b7_instalacja_fabrycznego_modulu_bluetooth-t32362.0.html
Speedcar Opublikowano 5 Marca 2009 Autor Opublikowano 5 Marca 2009 Dziękuję serdecznie:) :)[br]Dopisany: 05 Marzec 2009, 18:54_________________________________________________Ale nadal nie mam rozwiązanego problemu.[br]Dopisany: 05 Marzec 2009, 19:39_________________________________________________Jeżeli ktoś ma ten sam problem a udało mu się go rozwiazać proszę o kontakt. Pozdrawiam wszystkich.
malik Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Podczas rozmowy zwiększ glosnosc gałką glośności radia albo prawą rolką na kierownicy. Jeśli to nie pomoże to konieczne będzie kodowanie VAGiem. Koledzy z lokalnych spotów na pewno pomogą bezinteresownie
Rekomendowane odpowiedzi