Opublikowano 23 Maja 20206 l Autor Gotowe ? po wielu trudach , perypetiach I innych akcjach udało się zglebić audiczke ? niebawem odbiór to ogarnie się jakaś sesję ? Pozdrawiam
Opublikowano 23 Maja 20206 l Fajnie, że się podoba właścicielowi, dla mnie za nisko - wygląda jakby jak samochód z awarią pneumatycznego zawieszenia.
Opublikowano 23 Maja 20206 l 14 minut temu, Korton555 napisał: Fajnie, że się podoba właścicielowi, dla mnie za nisko - wygląda jakby jak samochód z awarią pneumatycznego zawieszenia. Przecież to powietrze. Auto w stanie spoczynku, taka wisienka na torcie dla zboczeńcow :-D Czekamy na sesję
Opublikowano 24 Maja 20206 l 13 godzin temu, qlimazz napisał: Przecież to powietrze. Auto w stanie spoczynku, taka wisienka na torcie dla zboczeńcow :-D Czekamy na sesję No wiem, ale komentuje to co widzę na zdjęciu a nie jak może wyglądać
Opublikowano 25 Maja 20206 l Autor Narazie tak na szybko? VID_33750112_015814_748.mp4 VID_33750112_015814_748.mp4
Opublikowano 29 Maja 20206 l Czarne lusterka, emblemat, DYNOshade na lampy tył i ideolo Maluj też osłony za tarczami Edytowane 29 Maja 20206 l przez BLENDEK
Opublikowano 29 Maja 20206 l 43 minuty temu, BLENDEK napisał: Czarne lusterka, emblemat, DYNOshade na lampy tył i ideolo Maluj też osłony za tarczami Popieram kolegę
Opublikowano 1 Czerwca 20206 l Świetnie ci to wyszło tylko wydaje mi się, że końcówki wydechu za bardzo wystają i szkoda, że nie są czarne.... ale ogólnie dobrze się sprezentuje !!!
Opublikowano 1 Czerwca 20206 l Autor W dniu 29.05.2020 o 10:59, BLENDEK napisał: Czarne lusterka, emblemat, DYNOshade na lampy tył i ideolo Maluj też osłony za tarczami Jutro jeszcze sciema szyb żeby to jakoś dobrze wygladalo. Co do lamp tylnych w planach , lusterka również. Emblemat mam tylko s line na blotnikack oklejony w czern. Napis jest tylko malutki I został srebny. Osłony też są w kolejce ?
Opublikowano 1 Czerwca 20206 l Autor W dniu 31.05.2020 o 18:15, MARCIN607 napisał: I ciach jedno z fajniejszych aut na forum!!!!!!!! Braaaaaavooooo! Dzięki. ?
Opublikowano 1 Czerwca 20206 l Autor 6 godzin temu, A-rek napisał: Świetnie ci to wyszło tylko wydaje mi się, że końcówki wydechu za bardzo wystają i szkoda, że nie są czarne.... ale ogólnie dobrze się sprezentuje !!! No niestety końcówki kupione na szybko , czarny połysk szukałem lecz cuezko było A że wpadły też w osłonie carbony to już tak zostało. Narazie muszą zostać.ale mam plan na większe I całe w czarnym połysku. Pozdro
Opublikowano 9 Lipca 20206 l Autor Godzinę temu, Hubertus01 napisał: fajnie zrobiona A5-tka połączenie kolorów idealne Dzięki Hubert ? Pozdrawiam
Opublikowano 9 Lipca 20206 l za***iście wygląda Jedyną rzecz która bym zrobił, wywalić naklejkę rejestracyjna z szyby