jerry.ok Opublikowano 23 Lutego 2019 Opublikowano 23 Lutego 2019 Witam przedstawie trochę historii mojej A4 Która była ze mną prawie 5 lat i wiernie mi służyła przy pomocy kolegów z forum. Kwiecień 2014 zakup samochodu od kolegi Miszel 2004r 1.8T bex 190KM ,schwarz pakiet ,s-line wewnętrzny, bi-xenon, webasto, i to co tygryski lubią najbardziej QUATTRO Przebieg 189tys km oryginalny lakier Po zakupie pełny serwis z wymianą oleju,płynów i filtrów Przy 190tys wymieniony rozrząd wraz z pompą wody Wrzesień 2015 wizyta u kolegi gregor10 - oczekiwania nie duże, po prostu ma się lepiej odpychac Grzegorz pomagikował i wyszło delikatne 220KM i 330 Nm październik 2015 samochód trafił na wymianę sprzęgła a przy okazji została wymieniona dwumasa potem wpadła tylna lotka od kolegi biggman i rurki na wydech Zima 2015/2016 Wieczory długie to zabrałem się za wymianę radia Safari i modułu bluetooth przed Po Wiosna 2016 Odpychać było się czym tylko z hamowanie gorzej , ukłony do kolegi Wandej i do moje A4 trafiły hamulce 320/288 cały komplet z nowymi tarczami i klockami, jeszcze tylko blaszki od kolegi jaro959 i..... Lato 2016 Trzeba poprawić oczka, telefon do Kris-krzysztof i wpadają nowe soczewki z A4B8 wraz z nowymi żarnikami i wreszcie jest jasność Rok 2017 robimy pauzę tylko serwis olejowy i wymiana wszystkich filtrów i płynów o oleje i filtry dba kolega dzik Rok 2018 na przednią szybę ląduje lustereczko Trochę odpuściłem i ruda mnie przechytrzyła (skubana jedna) mówią że wada fabryczna ranty przednich błotników , i jeden błotnik padł ofiarą zakup malowanie,konserwacja i montaż (druga strona skorzystała też , a nich będą 2 nowe) jesień 2018, trzeszczy coś przy opuszczaniu szyby, pewnie się mechanizm kończy na drugi dzień ląduje nowy i znów cisza i tak dotrwaliśmy do dnia dzisiejszego 2019
jerry.ok Opublikowano 23 Lutego 2019 Autor Opublikowano 23 Lutego 2019 54 minuty temu, ferdek77 napisał: Ładny środek, szykuje się sprzedaż? no tak wyszło jak to mówią nie chcem ale muszem ;}
ferdek77 Opublikowano 23 Lutego 2019 Opublikowano 23 Lutego 2019 Gdyby nie mój klekot, brałbym ze względu na tą białą skórę Jaki aktualnie przebieg, no i ile za takie autko trzeba by dać
jerry.ok Opublikowano 23 Lutego 2019 Autor Opublikowano 23 Lutego 2019 (edytowane) aktualnie 210030 km , a cena wystawiona jest 22900 dla forumowiczów drugi kpl felg 18 z oponami i trochę gratów jak ktoś będzie potrzebował Edytowane 23 Lutego 2019 przez jerry.ok
ferdek77 Opublikowano 25 Lutego 2019 Opublikowano 25 Lutego 2019 Środek to skóra i materiał, alcantara, czy całość ze skóry ? Jak w praktyce się to użytkuje, czystość itd. ?
jerry.ok Opublikowano 25 Lutego 2019 Autor Opublikowano 25 Lutego 2019 Fotele to boki skóra a środek materiał speed, co do pielęgnacji to skórę tak jak wszystkie tapicerki skórzane, a środek raz, dwa razy do roku odkurzaczem piorącym. Generalnie to tragedii nie ma pod warunkiem że nie wsiadasz w spodniach w których cały dzień w warsztacie robiłeś ?
jerry.ok Opublikowano 1 Marca 2019 Autor Opublikowano 1 Marca 2019 i.... koło zatacza krąg dziś pewnie po 5-letniej przygodzie opuści mnie moja OOOO, ale zostaje w klubie Teraz nowy właściciel niech dba, chucha dmucha ? udoskonala Mam nadzieje że ją jeszcze w tym dziale zobaczę ? Pozdrawiam wszystkich
Wojtek16 Opublikowano 1 Marca 2019 Opublikowano 1 Marca 2019 (edytowane) Dziś około 18-stej stałem się nowym właścicielem Audi Niebawem planuję przedstawić ją w nowym temacie. Dzięki jerry.ok raz jeszcze za rezerwację, cierpliwość oraz "rodzinną" atmosferę ? Pozdrawiam ? Edytowane 2 Marca 2019 przez Wojtek16
jerry.ok Opublikowano 2 Marca 2019 Autor Opublikowano 2 Marca 2019 Wojtek16 dbaj o nią tak jak obiecałeś i słuchaj porad kolegów z forum ? a na pewno Ci jeszcze kilka lat posłuży. Bezawaryjności tak jak u mnie życzę i pozdr
Rekomendowane odpowiedzi