Jump to content

Recommended Posts

Posted

Koledzy, 

Mam w swoim audi zwykłe placki i tylną kanapę nieskładaną. Chcę założyć fotele kubełki sporty materiałowe, grzane z elektryką albo pełną albo lędźwia. 

Mam do was pytanie czy da radę bez większych rzeźb założyć kanapę składaną w miejsce nieskładanej ? Od razu tłumaczę, że nie chodzi mi o to aby w rezultacie otrzymać kanapę składaną - chcę mieć dalej nieskładaną. 

Da radę to jakoś spasować?

Pozdrawiam,

Darek 

Posted

Skoro nie ma problemu by zamontować kanapę nie składaną w avancie więc w drugą stronę powinno być prościej :)

Posted

Dzięki za odpowiedź ;) , jednak mam wrażenie, że to przypuszczenie a niżeli pewność - wolałbym jednak pewność zanim wydam trochę pieniądza na fotele. 

Posted
18 minut temu, lewiatan1989 napisał:

Dzięki za odpowiedź ;) , jednak mam wrażenie, że to przypuszczenie a niżeli pewność - wolałbym jednak pewność zanim wydam trochę pieniądza na fotele. 

Raczej pewny jestem że pasuje gorzej w 2 stronę, ale tematów na forum jest bez liku szukaj. 

Posted

Szukałem. 

Tak jak mówisz są tematy ale głównie o przeróbce grodzi z nieskładanej na składaną cięcie itp. 

Mi chodzi o założenie składanych w miejsce nieskładanych aby nie przerabiać grodzi i w rezultacie mieć dalej nieskładaną kanapę. 

Posted

I co nikt nic?

Posted

Kolego nie wiem jakie fotele chcesz dokładnie zakładać, ale zmiana kanapy nie jest konieczna jak kupisz przednie fotele z takim samym materiałem jak masz kanapę obecnie. 

• 1 month later...
Posted
W dniu 23.02.2019 o 22:18, lewiatan1989 napisał:

Koledzy, 

Mam w swoim audi zwykłe placki i tylną kanapę nieskładaną. Chcę założyć fotele kubełki sporty materiałowe, grzane z elektryką albo pełną albo lędźwia. 

Mam do was pytanie czy da radę bez większych rzeźb założyć kanapę składaną w miejsce nieskładanej ? Od razu tłumaczę, że nie chodzi mi o to aby w rezultacie otrzymać kanapę składaną - chcę mieć dalej nieskładaną. 

Da radę to jakoś spasować?

Pozdrawiam,

Darek 

Robiłeś ten myk z kanapą?

Poszukuję siedziska, bo zalałem farbą, więc jak byś miał na zbyciu, to bym odkupił;]

Posted
51 minut temu, woszu napisał:

Robiłeś ten myk z kanapą?

Poszukuję siedziska, bo zalałem farbą, więc jak byś miał na zbyciu, to bym odkupił;]

Wyrwałem fotele z nieskładaną kanapą. 

Dopiero w przyszłym tygodniu będę montował.