KaacpeerL Opublikowano 27 Lutego 2019 Opublikowano 27 Lutego 2019 Witam, mam problem w moim audi a4 b6 - od dłuższego czasu nie działają mi kompletnie halogeny, oraz spryskiwacze reflektorów(zupełnie nie wyskakują) czy te dwie rzeczy są w jakiś sposób ze sobą powiązane i jeśli tak to gdzie szukać rozwiązania? Pozdrawiam.
Langista Opublikowano 27 Lutego 2019 Opublikowano 27 Lutego 2019 Trzeba zdjąć zderzak o sprawdzić czy w ogóle dochodzi płyn do spryskiwaczy. Może padła pompka a może gdzieś przewód się zgiął. Co do halogenów to zacznij od tego czy nie są spalone, później zobacz na bezpieczniki
KaacpeerL Opublikowano 28 Lutego 2019 Autor Opublikowano 28 Lutego 2019 Okej, zdjęcie zderzaka dużo zabawy? A dodatkowo regulacja reflektorów nie działa, zapomniałem dodać. Ma to jakieś powiązanie z którąś rzeczą?
Langista Opublikowano 28 Lutego 2019 Opublikowano 28 Lutego 2019 Z regulacją ustawienia lamp musisz popatrzeć w samych lampach, możliwe że silniczki trzeba rozebrać i przeczyścić. Może też wtyczka padła lub jakiś pin się urwał, że zderzakiem nie ma dużo zabawy.
Rekomendowane odpowiedzi