Shirako Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 Cześć Cieknie mi maglownica i muszę oddać do regeneracji. Polecacie jakiegoś mechanika do zdjęcia i założenia? Do regeneracji mogę sam gdzieś zawieźć Gdzieś pytałem z polecenia to komplet 1000 zł. Sama regeneracja 400, więc szukam kogoś kto mi to taniej ogarnie robociznę. Lublin i okolice *Pierwsze to należy się przywitać w odpowiednim dziale, a potem szukać pomocy. ->Nowicjusz Zapraszam również tu ->Regulamin.
przem8 Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 (edited) W okolicach Lublina masz chyba dwa najbardziej polecane zakłady zajmujące się układami kierowniczymi - tencar w ciecierzynie i auto układ w płouszowicach. Zrobią Ci kompleksowo montaż-demontaż i regeneracja. Za 400zł to taka chyba pseudo regeneracja ? Edited March 6, 2019 by przem8
Shirako Posted March 6, 2019 Author Posted March 6, 2019 Właśnie w tencarze 1000 zł Spróbuję jeszcze zapytać w Auto Układzie. Najwyżej trzeba będzie odżałować, a dopiero co kupiona. Btw. widzę że siostrzyczkę mojej masz. Tyle że ja z LPG
the_naturat_com Posted March 7, 2019 Posted March 7, 2019 @Shirako ja ze wszystkim jeżdżę do zaprzyjaźnionego serwisu MGM Bursaki 19. Gdybyś podjechał tam ze mną koszta mogły by być niższe niż normalnie.
Recommended Posts