MarcinOslo Opublikowano 13 Marca 2019 Opublikowano 13 Marca 2019 Trzeba uciac wtyczke Fakra od strony MMI i jesli masz zaciskarke to zacisnac nowe piny (jak dobrze pamietam to 009) ,jesli nie to kupic 2 piny z kawalkami kabli i polaczyc z odcietym koncentrykiem.
MarcinOslo Opublikowano 13 Marca 2019 Opublikowano 13 Marca 2019 https://www.kufatec.com/en/all-products/aps-advanced-rear-view-camera-harness-for-audi-a4-8k-mmi-3g-37160-3 Tu masz zdjecie jak wyglada wiazka z kufateca.
kris-07 Opublikowano 13 Marca 2019 Autor Opublikowano 13 Marca 2019 Dzięki wielkie . Bardzo mi pomogłeś .
kris-07 Opublikowano 13 Marca 2019 Autor Opublikowano 13 Marca 2019 A może wiesz jeszcze czy jak mam pamięć fotela kierowcy to czy ta pamięć też zapamiętuje ustawienia lusterek ? Bo fotel mi pamięta ale lusterka już nie. Wiem że nie ma tdmat Ale widzę że wiesz co z trawie piszczy
MarcinOslo Opublikowano 13 Marca 2019 Opublikowano 13 Marca 2019 Lusterka musza obslugiwac funkcje pamieci. Jesli pamiec foteli masz dokladana (nie bylo jej fabrycznie) ,to lusterka tez trzeba by wymienic zeby dzialala ich pamiec.
kris-07 Opublikowano 13 Marca 2019 Autor Opublikowano 13 Marca 2019 Mhy. Prawe działa . Lewe nie działa . Czyli mam do zmiany tylko lewe
Rekomendowane odpowiedzi