lukasz83_23 Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 Witam wszystkich forumowiczow Koledzy mam takie pytanie czy koncowki drazkow sa tylko dwa? I czy te koncowki sa wysoko tu przy wachaczu gornym?Pomozcie
Daimos Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 dokładnie tak jak kolega pisze pamiętaj o prawej i lewej końcówce
lukasz83_23 Opublikowano 6 Marca 2009 Autor Opublikowano 6 Marca 2009 Dzieki koledzy mam na koncowce od strony kierowcy luz tak jak by sie rozleciala.Wymieniac od razu z prawej i z lewej czy tylko ta rozwalona?A i nie orientujecie sie jakie sa koszty takiej koncowki.Pozdrawiam
mcm Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=555399364 tu masz oryginał
lukasz83_23 Opublikowano 6 Marca 2009 Autor Opublikowano 6 Marca 2009 Dzieki kolego teraz wiem ze to mam do wymiany to to mi tluklo.Pozdrawiam
nike21 Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 wymieniac powinno sie obie ze wzgledu na to ze po takiej czynnosci powinienes podjechac na sprawdzenie zbierznosci... jednak jesli ta z prawej strony jest w dobrym stanie mozesz zostawic... licz sie jednak z tym ze po miesiacu czy dwoch moze tez juz byc do wymiany a wtedy dojdzie Ci dodatkowo koszt ponownego sprawdzenia zbierznosci
pawelc Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 wymieniac powinno sie obie ze wzgledu na to ze po takiej czynnosci powinienes podjechac na sprawdzenie zbierznosci... jednak jesli ta z prawej strony jest w dobrym stanie mozesz zostawic... licz sie jednak z tym ze po miesiacu czy dwoch moze tez juz byc do wymiany a wtedy dojdzie Ci dodatkowo koszt ponownego sprawdzenia zbierznosci Tu popieram kolege .. Zrób jak pisze
bigos_s Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 Moja rada to wymienić obydwie sztuki przynajmniej zapłacisz tylko raz za zbieżność. http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=555399364 tu masz oryginał Lemforder jak najbardziej TAK - tylko coś mi się wydaje że ja za niego mniej płaciłem zapytaj kolegi TOM77 ja u Niego kupiłem. Mamy ten sam model i rocznik - ja też miałem walnięty tylko jeden ale okazało się że nowy Lemforder różni się trochę od tego co ja miałem (uchwytem-śrubą) i który podobno był jeszcze fabryczny więc wymieniłem obydwa - zwróć uwagę u siebie jak to wygląda i czy nowy nie różni się od tego starego jak się różni to tym bardziej wymieniaj obydwa.
lukasz83_23 Opublikowano 7 Marca 2009 Autor Opublikowano 7 Marca 2009 Dzieki koledzy.Mam jeszcze jedno pytanie bo nie moge nigdzie znalezc.Latwo jest to wymienic czy jechac raczej do jakiegos mechanika?Ma moze ktos jakis opis wymiany?Z gory wielki dzieki
mcm Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 można wymienić samemu jak cokolwiek kumasz, ale należało by później pojechać na zbieżność, bo na pewno nie ustawisz tego tak jak było
bigos_s Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Mam jeszcze jedno pytanie bo nie moge nigdzie znalezc Widać za daleko szukałeś http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t13148.0.html;highlight=wymiana+ko%C5%84c%C3%B3wki+dr%C4%85%C5%BCka
lukasz83_23 Opublikowano 9 Marca 2009 Autor Opublikowano 9 Marca 2009 Dzieki koledzy za wszystkie opinie i rady.Podpowie mi ktos czy firma DELPHI ma dobre koncowki czy w ogole ktos zna ta firme.POzdrawiama
TOM77 Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Dzieki koledzy za wszystkie opinie i rady.Podpowie mi ktos czy firma DELPHI ma dobre koncowki czy w ogole ktos zna ta firme.POzdrawiama Znam tą firmę dobrze Uważam, że nie jest zła jeśli chodzi o układ kierowniczy, choć zdarzały się przypadki reklamacji, ale wypadku amortyzatorów to już porażka-było ich bardzo wiele ;(
lukasz83_23 Opublikowano 9 Marca 2009 Autor Opublikowano 9 Marca 2009 Aaaa ;( bo kupilem wlasnie koncowke tej firmy facet ze sklepu polecal dlatego wzialem dal gwarancje na 24 miesiace ,okaze sie jak zaloze i po paru tysiach prz :rolleyes:ejechanych
TOM77 Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Aaaa ;( bo kupilem wlasnie koncowke tej firmy facet ze sklepu polecal dlatego wzialem dal gwarancje na 24 miesiace ,okaze sie jak zaloze i po paru tysiach prz :rolleyes:ejechanych Nie martw się za w czasu, może nie będzie tak źle
Rekomendowane odpowiedzi