TOMWOJ76 Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 witam. kupiłem A4 po lifcie 110km jak sprawdzić do ilu jest kręcona bo wydaje sie w czasie jazdy że jest. Jak to sprawdzić najprościej pozdr.
nike21 Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 trzeba pojechac na rolki :cool1: znaczy sie na hamownie... ok 100zl
nike21 Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 a po podpieciu do vaga i po logach logi nie pokaza mocy i momentu a zrozumialem ze o to chodzi autorowi tego watku... sprawdzic czy byla krecona czy nie moze rowniez ustawiajac sie z jakims innym seryjnym AFN-em [br]Dopisany: 06 Marzec 2009, 19:58_________________________________________________mozesz tez skorzystac z czegos takiego... nie wiem jak z dostepnoscia w Twoim regionie ale u mnie kosztowalo to 60 zl http://www.dieselservice.win.pl/h/h_przen.htm
TOMWOJ76 Opublikowano 6 Marca 2009 Autor Opublikowano 6 Marca 2009 okey dzieki za podpowiedzi a wiecie może gdzie w oklicach krakowa można to zrobić pozdr
DAWIDBORI Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 jak chcesz sie przejechac do jastrzebia w nastepna sobote to my jedziemy do v-techa cena promocyjna[br]Dopisany: 06 Marzec 2009, 20:35_________________________________________________tylko masz kawałek:D
Rekomendowane odpowiedzi