lola118 Opublikowano 27 Marca 2019 Opublikowano 27 Marca 2019 Siema czy zamieniał ktoś pomarańczowe wtryski BRC nowego typu na jakieś inne... Problem tkwi w tym że od pewnego czasu nie można ich wyregulowac ( poprzedni właściciel olał temat wymiany filtrów tylko tankował i jazda) i dlatego zastanawiam się nad ich wymiana a z racji że cenowo nie sa za tanie wymienił bym na inne... Pozdro
mortek1986 Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Opublikowano 10 Kwietnia 2019 tylko alex barracuda, najlepsze wtryski jakie miałem ciche szybkie i wytzymałe ,cena do zaakceptowania
Kamros Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Tylko potrzebna będzie w tym przypadku przeróbka i okaże się że koszt nie jest wcale mniejszy od nowych BRC. Zmień na to co masz, a jak chcesz tańszy odpowiednik to są jeszcze wtryskiwacze BRC ALBA.
Dorato Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 A myślałeś nad czyszczeniem wtrysków ? Często to pomaga w dużym stopni i wtryski jeszcze długo pracują. Koszt również nieduży.
Mano4 Opublikowano 3 Maja 2020 Opublikowano 3 Maja 2020 Własnie mam BRC w moim drugim aucie cena wtrysku ok220zł to jakaś porażka..Czyszczenie nic nie daje ,a wtryski są nierozbieralne .Mam u mnie w robocie myjke ultradzwiekową i nic nie pomaga.
muniek32 Opublikowano 4 Maja 2020 Opublikowano 4 Maja 2020 Ja miałem styczność z omvl i wytrzymuje rok/dwa i siadają. Więc radziłbym omijać
Rekomendowane odpowiedzi