grz21 Opublikowano 29 Marca 2019 Opublikowano 29 Marca 2019 Witam , problem polega na tym ,że przy otwieraniu drzwi po prawej stronie auta , nie uruchamia się oświetlenie wewnętrzne , gdy otwieram drzwi po lewej ,wszystko dziala normalnie , dodam że prawych tylnych drzwi nie pokazuje mi na Fisie gdy są otwarte, proszę o wskazówki.
jacek70 Opublikowano 29 Marca 2019 Opublikowano 29 Marca 2019 Masz do czyszczenia mikrostyk w zamku drzwi ?
pila24 Opublikowano 29 Marca 2019 Opublikowano 29 Marca 2019 Lub przewód do zlutowania, lubią po czasie pękać w miejscu gdzie są w tej gumie w drzwiach.
grz21 Opublikowano 29 Marca 2019 Autor Opublikowano 29 Marca 2019 A mógłby ktoś powiedzieć gdzie to się znajduje? Dopiero od wczoraj mam to auto i nie bardzo wiem gdzie szukać
pila24 Opublikowano 30 Marca 2019 Opublikowano 30 Marca 2019 Mikrostyk w zamku drzwi,a przewód wychodzi z karoserii i wchodzi do drzwi w gumowej osłonie- widać jak masz drzwi otwarte. Do obu czynności trzeba zdemontować tapicerkę drzwi.
Rekomendowane odpowiedzi