tommypab Opublikowano 31 Marca 2019 Opublikowano 31 Marca 2019 2 tygodnie od kupna samochodu wszystko było ok, później wyjechałem na 2 tyg gdzie samochód stał na parkingu. Gdy wsiadłem po dwóch tygodniach okazało się że gdy włączam wsteczny bieg jest kompletna cisza. Brak wizualizacji, brak sygnalu dźwiękowego. Jakby w ogóle nie było pdc. Mmi3g high. Co sie moglo zepsuc? Pozdrawiam
Tekero Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Skoro jest cisza to rozsądek podpowiada: sprawdź bezpiecznik. Jeśli ok to dopiero szukamy dalej
tommypab Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Znalazłem schemat bezpieczniki i dzisiaj tak zrobiłem natomiast nie wiem czy prawidłowy.sprawdzilem tylko w prawym tylnym nadkolu w czerwonej listowie bezpiecznikow. Bezpiecznik nr 5 (o dziwo nie było go w ogóle więc kupiłem ale nic to nie zmienilo) innych bezpieczniki odpowiedzialnych za pdc nie wiem gdzie szukać. Ps. Każdy z 4 czujników dziala gdyż Po przybliżeniu ucha słychać z każdego cykanie
tommypab Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2019 WSZYSTKIE BEZPIECZNIKI SPRAWDZILEM I JEST OK.
Rekomendowane odpowiedzi