wosiur Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Witam! Chciałbym usunąć emblematy z tylnej klapy A4 oraz 2.0 TDI. Są to oryginalne naklejki, lakier również jest oryginalny, ma 10 lat. Wiem, że najlepiej robić to żyłką wędkarską po podgrzaniu emblematów. Boję się jednak, że po tak długim czasie pozostanie widoczne odbicie na lakierze. Czy późniejsza polerka pastą tempo da rade czy lepiej sobie odpuścić? Pozdrawiam!
ira2 Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Opublikowano 19 Kwietnia 2019 ja usuwałem te emblematy ale na aucie 5 letnim i nie było żadnej różnicy w odcieniu lakieru pasta polerska załatwiła temat
Haku_85 Opublikowano 18 Września 2019 Opublikowano 18 Września 2019 (edytowane) Odgrzeje nieco temat - usuwałem te emblematy na 12 letnim B8. Patent z podgrzaniem i żyłką wędkarską jak najbardziej się sprawdza, aczkolwiek ślad jaki został po napisie nie dał się usunąć przy pomocy zwykłej pasty Tempo. Skończyło się na polerowaniu mechanicznym pastami o trzech różnych gradacjach. Przed: Po: Edytowane 18 Września 2019 przez Haku_85
Rekomendowane odpowiedzi