vtek Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 mam pytanko o chłodnice oleju moze jakąś polecacie i gdzie najlepiej ja zamontowac w awx
vtek Opublikowano 11 Marca 2009 Autor Opublikowano 11 Marca 2009 nie chce zamontowac wydajniejszą i myślałem nad miejscem nad górnym grilem odrazu przed chłodnica wody
poziek Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 nie chce zamontowac wydajniejszą i myślałem nad miejscem nad górnym grilem odrazu przed chłodnica wody to dobry pomysł graty możesz kupić tu: www.re5pect.pl lub szukać jakiejś używki
Dev Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 Po Ci wydajniejsza chlodnica? Przekraczasz 120 stopni w upalne dni, sprawdzales VAG- iem? Jezeli nie, to nie ma sobie co du... glowy zawracac. Zalewaj silnik porzadnym olejem i po temacie.
gregory Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 Jak już montować to niżej, za kratką zderzaka. Jak wiadomo ciepło unosi się do góry więc czym wyżej tym będzie goręcej, szczególnie w upalne dni, kiedy klima będzie pracować.
Rekomendowane odpowiedzi