kubacz00 Opublikowano 27 Maja 2019 Opublikowano 27 Maja 2019 Siemka na wstępie dodam że mam 18 lat i dopiero zaczynam bawić się swoim autem więc nie szklaujcie ,że pytam o podstawowe rzeczy A więc tak mam taką oto kiere A chce zamienić na taką No i pytanie moje jest takie co będzie mi potrzebne i jakie są ewnetualne koszty takiej wymiany. Widzę że taka kiera z multifunkcją to koszt ok 600zł Ale co jest mi jeszcze potrzebne.
blazej25 Opublikowano 27 Maja 2019 Opublikowano 27 Maja 2019 Hej, jest obszerny temat dotyczący zmian jakie musisz przeprowadzić i co kupić. Jest na bank bo sam z tego korzystałem rok temu Jak coś mam kiere z b7 na sprzedaż 1
kubacz00 Opublikowano 27 Maja 2019 Autor Opublikowano 27 Maja 2019 Dużo roboty z tym miałeś ? @blazej25 ?
blazej25 Opublikowano 27 Maja 2019 Opublikowano 27 Maja 2019 Szczerze mówiąc najbardziej obawiałem się tego całego demontażu. Ale dzięki temu, że miałem większość gratów od Domina to nie było niespodzianek. Montaż przebiegł sprawnie, więcej problemów miałem z vcdsem, bo coś nie banglał jak trzeba i dopiero skorzystanie z poczciwego vagcom dało radę.
luki19862121 Opublikowano 28 Maja 2019 Opublikowano 28 Maja 2019 Jak masz b6 a chcesz kierownicę z B7 to potrzebujesz moduł Q z taśmą, kierownicę z wiązką multi i kodowanie. Kostka od air bag może nie pasować do taśmy b7 też będzie do zmiany.
greg2505 Opublikowano 28 Maja 2019 Opublikowano 28 Maja 2019 8 godzin temu, luki19862121 napisał: Jak masz b6 a chcesz kierownicę z B7 to potrzebujesz moduł Q z taśmą, kierownicę z wiązką multi i kodowanie. Kostka od air bag może nie pasować do taśmy b7 też będzie do zmiany. W pierwszym poście jest napisane , że ma z b7 bez mf, a chce z mf Na początek sprawdź jai masz moduł i taśmę poduchy , przy odrobinie szczęścia tylko koło kierownicy do wymiany,jak nie to te rzeczy co wyżej napisałem
luki19862121 Opublikowano 28 Maja 2019 Opublikowano 28 Maja 2019 31 minut temu, greg2505 napisał: W pierwszym poście jest napisane , że ma z b7 bez mf, a chce z mf Na początek sprawdź jai masz moduł i taśmę poduchy , przy odrobinie szczęścia tylko koło kierownicy do wymiany,jak nie to te rzeczy co wyżej napisałem Aaa b7 bo w profilu b6 ma?
rafalek0124 Opublikowano 30 Maja 2019 Opublikowano 30 Maja 2019 Ta poduszka kierownicy co masz z b7 to pasuje rowniez do kierownicy z tej b8 z chromowana obwodka przycisków multifunkcji. Bo zakładałem do swojej audicy. Ale musisz sprawdzić jaki masz moduł zamontowany.
Rekomendowane odpowiedzi