grzegorz95k Opublikowano 30 Maja 2019 Opublikowano 30 Maja 2019 (edytowane) Witam, szukałem jakiś czas i nie mogłem znaleźć odpowiedniego wątka. Mianowicie chce podłaczyć taśme led w przestrzeni nóg, ale żeby świeciła cały czas nie tylko po otwarciu drzwi. Chce zamontować takie lampki jak z tej aukcji lecz nie mam pojecia jak. Moduł komfortu mój nie obsługuje podswietlenia nóg. Link do Aukcji : https://allegro.pl/oferta/lampa-led-tasma-oswietlenie-nogi-bagaznik-schowek-6708779553 Edytowane 30 Maja 2019 przez grzegorz95k
cysiek18 Opublikowano 30 Maja 2019 Opublikowano 30 Maja 2019 Jak cały czas to podepnij pod podświetlenie kratek wentylacyjnych lub jakiegoś przycisku. Będzie się zapalało razem z podświetleniem
Rob@k Opublikowano 30 Maja 2019 Opublikowano 30 Maja 2019 Najprościej to podepnij do oświetlenia zapalniczki.
grzegorz95k Opublikowano 30 Maja 2019 Autor Opublikowano 30 Maja 2019 Właśnie myślałem o zapalniczce ale jak tam dostać się do kabli i który będzie plus a który minus? Jestem zielony proszę o wyrozumiałość.
Rekomendowane odpowiedzi