tomkopi Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 Chodzi mi o to iż chcę sprawdzić czy u mnie klimatronik nie był założony później, to znaczy nie fabrycznie, jeśli powinien być to jaki powinien mięć kod w wyposażeniu?? [ Komentarz dodany przez: szogun0: 20-03-2007, 20:29 ] Zapoznaj się z regulaminem (przywitanie i nazewnictwo tematów) i odblokujemy temat. [szogun0] Czy mógłbym przy okazji prosić kogoś o przetłumaczenie? X0A = national sales program GermanyB0A = component parts set without country-specific design requirement C0V = steel wheels 6J x 15 offset 45 (five-hole) G0C = 5-speed manual transmission H6T = tires 205/60 R 15 V J1P = battery 220 A (44 Ah) M9L = 4-cylinder gasoline engine 1.8 L/110 kW 20V turbo, MVEG 2, base engine is T8B/T8C Q1A = standard front seats 1AC = anti-lock brake system (ABS) 1G2 = steel spare wheel with original equipment tires 2PG = steering wheel 3AF = outer right rear view mirror: convex, powered, heated 3BS = outer left rear view mirror: non-spherical, powered, heated T8B = components for, base engine, unit 058.D 3S0 = without roof rails/roof load rack 4UE = airbag for driver and front seat passenger 0G1 = gearshift lever 8AD = radio "gamma" 8GD = alternator 90A 8RN = eight speakers (active) 1LB = disc brakes, front 3FA = without roof insert (standard roof) 1BE = sports suspension/shock absorption N4A = fabric seat covering Wielkie dzięki!!! Sory, że piszę w quote, ale wyniosłem to z innych forum, podobno tak się lepiej czyta.
pre_pl Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 przeszukałem kody pod kątem climatronic : 9AD Climatronic, free of cfc 9AE Climatronic front (free of cfc) and 2nd heater in passenger compartment 9AH Climatronic with second evaporator and second heating system 9AK Climatronic with impact pressure control free of cfc 9AU Climatronic with impact pressure controlfree of cfc with controls in S7A special price for Bosnia-Herzegovina Climatronic (PH2) SP6 special price for Climatronic "PH2" nie wiem czy coś pomoże, musi ktoś sprawdzić kto ma oryginalnie climatronic
mrog Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 U mnie o klimatroniku w kodach nie wspominają jeżeli wszystkie dobrze rozszyfrowałem ważne, że jest
tomkopi Opublikowano 20 Marca 2007 Autor Opublikowano 20 Marca 2007 U mnie o klimatroniku w kodach nie wspominają jeżeli wszystkie dobrze rozszyfrowałem ważne, że jest Chodzi o to, że ja tez mam klimatronik, ale w kodach go nie mam, podobnie jak telefonu, który jest ładnie zamontowany, więc to mnie zdziwiło bo nawet takie rzeczy jak lusterka są a klimy nie ma?!! A poza tym chodzi mi też oto, że nie wiem, czy mam dobry akumulator bo wsadziłem 55Ah i jest jakiś nie doładowany, w kodach mam 44Ah, a nie wiem czy do klimy to nie jest za mało?!! Aku padł mi po pół roku i musiałem go doładowywać. Byłem u elektromechanika powiedział mi, że jest za mały do klimy ale większego nie wsadzę do alternatora 90A.
inta Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 u mnie rowniez brak klimy w kodach...co ciekawe nie mam podgrzewanych foteli rowniez w kodach...chyba wszystkiego tam nie wpisuja, bo watpie zeby moj poprzedni owner sobie tyle trudu zadal i to wszystko pododawal...
Rekomendowane odpowiedzi