Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[3.0 ASN] Sporadyczne szarpniecia na LPG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Mała aktualizacja. Auto ma już przerobioną instalacje LPG. Zamiast Artica jest Gold GT, Zenita zastąpił Stag. Poza tym nowy rozrząd, termostat i katalizatory u Waskivw (bardzo polecam!).

Działa bardzo dobrze i równo, żaden check już mnie nie niepokoi, zapłon też nie wypada. 

Pozostało doprowadzić mi do porządku hamulce, tylne amortyzatory i zająć się kosmetyką, czyli poprawki lakiernicze i usuwanie korozji z zawieszenia i podwozia.

W załączniku zdjęcia nowej instalacji i jako ciekawostka filtr z Arctica, który był nieruszany od 2008 roku. Płaciłem fachowcom za "przegląd instalacji" jednak o istnieniu tego filtra nie miałem pojęcia..

IMG_20190924_114602.jpg

Resized_20190920_224125_1719.jpeg

Resized_20190921_233349_7203_02.jpeg

Resized_20190921_233404_8461_01.jpeg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

O masz... u mnie siedzi Tomasetto Antartic AT13 i z tego co widzę tam też filtr siedzi i u mnie nie był wymieniany, chociaż poprzedni reduktor (taki sam model) podobno był strasznie zawalony syfem i producent wysłał nowy na gwarancji. Przy najbliższym przeglądzie powiem gaziarzowi, żeby zerknął tam.

Waskivw ogarniał Tobie LPG? Również byłem w tym roku na wymianie rozrządu i też jestem zadowolony.

Opublikowano
  • Autor
3 minuty temu, kuba.tkn napisał:

O masz... u mnie siedzi Tomasetto Antartic AT13 i z tego co widzę tam też filtr siedzi i u mnie nie był wymieniany, chociaż poprzedni reduktor (taki sam model) podobno był strasznie zawalony syfem i producent wysłał nowy na gwarancji. Przy najbliższym przeglądzie powiem gaziarzowi, żeby zerknął tam.

Waskivw ogarniał Tobie LPG? Również byłem w tym roku na wymianie rozrządu i też jestem zadowolony.

W Arcticu nie wymieniali bo trzeba było zdejmować płytę pod autem i je podnosić.. a szkoda. W sumie ciekawe, że ten reduktor dobrze działał mimo takiego zapchania.

Waskivw nie robił nic przy LPG, ale na pewno by temat dobrze ogarnął :) Z ustawienia rozrządu i nowych katów jestem bardzo zadowolony. W końcu nie ma żadnych checków i można spokojnie jeździć.