Jump to content
IGNORED

[B5 1Z] Naprawa maglownicy i pompy - jakie koszty i gdzie dać do regeneracji ?

Recommended Posts

Posted

witam,

muszę poddać ukł. kierowniczy naprawie,

zregenerować maglownicę (leje sie niemiłosiernie), oraz pompę (troche się napewno zużyła jak wycieki są częste)

jaki moze być koszt regeneracji maglownicy (nie myśle o kupnie nowej bo to zapewne kosmos) oraz regeneracji pompy (nie miałem bardzo czasu bawić się w ustalanie czy jakiś nowy zamiennik jest dostępny - podobno po zregenerowaniu będzie normalnie pracować)

jakie macie opinie na ten temat.

potrzebuję też adresów warsztatów w Warszawce i okolicach gdzie dobrze by to zrobili

temat pilny, licze na wasze konkretne, pomocne odpowiedzi.

pozdro...[br]Dopisany: 11 Marzec 2009, 22:00_________________________________________________plus temat dotyczący płynu do wspomagania:

http://www.a4-klub.pl/smf/b5_1z_jaki_plyn_do_ukladu_wspomagania-t51608.0.html;msg772896#msg772896

Posted

Koszt regeneracji maglownicy koło 600 do 700zł pompy nie wiem ale z wymontowaniem u mechanika regeneracją i poskładaniem wszytskiego myślę że w 2tys spokojnie się zamkniesz :>

Posted

Kolega regenerował maglownice w Bielsku-Białej i jest zadowolony mówił mi że zrobili mu to BDB tu masz nr tel 033-810-41-05 i pompy też tam regenerują :hi: