Jac_1988 Opublikowano 19 Czerwca 2019 Opublikowano 19 Czerwca 2019 Witam wszystkich. Mam pytanie, jaki jest ori numer sondy lambda przed katalizatorem? U mnie jest taki jak na zdjeciu. A ostatnio miałem błąd zbyt bogatej dawki paliwa(nie pamietam kodu bledu). Auto mam od 3 m-cy i spalanie w cyklu mieszanym wychodzi 9-11lPB Z góry dziękuje za pomoc.
Jac_1988 Opublikowano 19 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2019 7 godzin temu, Jac_1988 napisał: Witam wszystkich. Mam pytanie, jaki jest ori numer sondy lambda przed katalizatorem? U mnie jest taki jak na zdjeciu. A ostatnio miałem błąd zbyt bogatej dawki paliwa(nie pamietam kodu bledu). Auto mam od 3 m-cy i spalanie w cyklu mieszanym wychodzi 9-11lPB Z góry dziękuje za pomoc. Według etki, niby jest ok. *Pierwsze to należy się przywitać w odpowiednim dziale, a potem szukać pomocy.->Nowicjusz Zapraszam również tu ->Regulamin Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Moje Audi - W tym dziale możesz pochwalić się swoim autem." - temat przeniesiony
Rekomendowane odpowiedzi