ZwierzuJerzu Opublikowano 12 Września 2019 Autor Opublikowano 12 Września 2019 Witam ponownie, jestem po grubszym serwisie (starter pack), może komuś się przyda informacja odnośnie kosztów takiego zabiegu: Uszczelka pokrywy zaworów Uszczelka pokrywy rozrządu Płyn chłodniczy Uszczelniacz wałka rozrządu Rozrząd + pompa wody Oring VW (nie mam pojęcia co to za element, na rachunku jest z ceną 20,70zł ) Napinacz zmiennych faz rozrządu + łańcuch Popychacz pompy paliwa koszt całej operacji to 2,7k wraz z robocizną, która w tym przypadku została wyceniona na około 1k. Noszę się też z zamiarem regeneracji/renowacji siedzeń (skóra). Robił ktoś z forumowiczów coś takiego? Jakiego rzędu jest to koszt?
black4 Opublikowano 13 Września 2019 Opublikowano 13 Września 2019 ZwierzuJerzu, Dzięki za info ? Cały serwis robiłeś na Ori częściach ? Jeśli chodzi o produkty do renowacji i czyszczenia skór znakomite produkty ma Lederzentrum: Czyszczenie skóry, renowacja skóry - Lederzentrum Polska LEDERZENTRUM.PL Czyszczenie i renowacja skóry to nasza specjalność. Jesteśmy... Pozdrawiam ?
ZwierzuJerzu Opublikowano 16 Września 2019 Autor Opublikowano 16 Września 2019 W dniu 13.09.2019 o 17:07, black4 napisał: Cały serwis robiłeś na Ori częściach ? Nie jestem w stanie odpowiedzieć na to pytanie, zaufałem serwisowi, że nie włoży najtańszego shitu.
Rekomendowane odpowiedzi