Jump to content
IGNORED

[ALL B6] Manetka do obsługi FIS - kupić podróbę czy ORI ?

Recommended Posts

Posted

Przymierzam sie do kupna manetki z obslugą FIS. Jak pewnie wszyscy wiedzą na allegro można kupić ori z demontażu lub nówke podróbke. Chciałbym poznać wasze zdanie (szczególnie tych co kupili i zamontowali podróbke) czy warto się pakować w podrobiony badziew za grosze czy jednak dolożyc te kilka groszy i kupic ORI.

pozdrawiam

Posted

kupiłem jakieś 2 m-ce temu komplet czyli fis+tempo+ manetka świateł+moduł oprócz taśmy za 220 zł,z demontażu bo takie chciałem,wygląda jak nówka,montaż jutro lub w sobotę bo pogoda trochę zaszwankowała.nie mogłem dokupić obudowy pod tempo,na alle brak,więc nie pozostało mi nic innego jak wyrezać swoją i powiem że całkiem całkiem wyszło-prawie oridżinal :polew: :polew: :polew:

Posted

kupuj ORI :good:

podróbka może się okazać niedoróbką i będziesz miał problem, a z demontażu można nabyć w dobrej cenie.

Posted

śledź dział "sprzedam" może być znacznie taniej bo chłopaki czasem wysypują sporo z rozbiórek...

Posted

tylko ori :good:

Posted

e tam kokos ma tempomat za 54 zl i działa bez problemu :)

Posted

ja kupilem bez tasmy ale z modulem za 130 ori z odzysku i sprzedalem pozniej modul z manetka z mojego za 80 czyli suma sumarum 50 zeta mnie to kosztowalo

Posted

No wlaśnie. I chodzi o to czy dac te bidne 50 zeta za kawalek plastiu czy conajmniej 100. A mamy ten sam efekt!

pozdrawiam