Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Moja ślicznotka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no i bardzo dobrze, a ja bym nie kupil kombi :polew: nigdy w zyciu, chocby to mialo 200KM, A co myslisz ze masz 1,8 i jestes wielki, na ta wage Twojego kombi to jest zadna moc. Wiem ze 1,6 jest slabiutki, ale taki mam i jest dobrze.

Opublikowano

Też mnie boli co pisze "szybki34 " , i jeszcze dodam ze nie każdego stać na większą pojemność auta. A modyfikacje są jak najbardziej na miejscu. Dołożyć 6 tyś i kupić coś nowszego to bezsens, a nie wiadomo co się kupuje(kot w worku). Lepiej sobie upiększyć auto i cieszyć sie z tego.

Autko ładne , zmieniaj je dalej a będzie jeszcze lepiej :good:

Opublikowano

Dzięki koledzy za opinie... :mysli: ale się dyskusja rozkręciła :shocked: Już nie pamiętam jakie to Et kolego jest jutro weekend podłubie troche w autku to zwale koło i zobacze dokładnie. oponki to 225/45 17' dodam ze zakup tych felg kosztował mnie niecały tałzenek... stare Alu powędrują spowrotem do auta na zimę:) postaram sie cyknąc wiecej fotek. a zegary będę pewnie zmieniał lub naprawiał ponieważ poprzedni właściciel zakładając te białe tarcze uszkodził wskazówkę od paliwa i temp... przykleił ja na kropelke hehe[br]Dopisany: 27 Marzec 2009, 19:48_________________________________________________Co do tej rozmowy dodam że trafiłem to autko w miare zadbane z ks serwisowo itd... bla bla bla od 1 właściciela mało tego znajomy z widzenia który dbał o nie... i mi do szczescia lepsze auto nie potrzebne głownie autem jeżdżę do pracy i troche po miescie... silnik jak dla mnie wystarczający niby tylko 125 kucy, miałem 3 w coupe 140km może lepsze odejście miała to trzeba przyznać lecz komfort jazdy... bez komentarza:) a teraz jezdząc na 17' w/g mnie lepszy komfort i wchodzenie w zakrety niż na 15' pozdrawiam

Opublikowano

no i bardzo dobrze, a ja bym nie kupil kombi :polew: nigdy w zyciu, chocby to mialo 200KM, A co myslisz ze masz 1,8 i jestes wielki, na ta wage Twojego kombi to jest zadna moc. Wiem ze 1,6 jest slabiutki, ale taki mam i jest dobrze.

Ty nie kupiłbyś kombi, ja 1,6 - to nasze opinie, mam 1.8T i wcale nie myślę, że przez to jestem wielki.

Jakbyś nie wiedział, to zdecydowana większość S4 i RS4 to właśnie kombi i w niebieskim kolorze, tylko w trochę brzydszym odcieniu.

Opublikowano

cytuje: mam 1.8T i wcale nie myślę, że przez to jestem wielki.

:mysli: a nam sie wydaje że chyba jednak TAK

Opublikowano

cytuje: mam 1.8T i wcale nie myślę, że przez to jestem wielki.

:mysli: a nam sie wydaje że chyba jednak TAK

Macie rację - wydaje się Wam.

Opublikowano

No tak kolego Sadek_WLG pod maską mamy to samo czyli 1.6, 101KM:). Może faktycznie nie jest to zawiele ale ja bynajmniej nie narzekam- ciesze sie z tego co mam. To jest moje pierwsze Audi, następne napewno będzie z silnikiem o wiekszej pojemności. Pozdro dla wszystkich tzn dla tych z silnikiem 1.6 i dla tych co mają ,,aż" 1.8 T :hi:[br]Dopisany: 27 Marzec 2009, 23:42_________________________________________________oczywiście bez obrazy- zeby nie było :gwizdanie: