Jump to content
IGNORED

[B5 AEB] A4 by Patry(m)k(3)

Recommended Posts

Posted

Po moim byłym Golfie przeszedł czas na na coś innego z założenia miało być na pewno mocniejsze i na pewno w benzynie po kilku przejażdżkach A4 wiedziałem że to musi być to auto. Szukałem tylko i wyłącznie turbo benzyny i udało się kupić A4 z grudnia 98 roku z silnikiem 1,8 T 150 km z napędem na przednią oś. Wyposażenie w porównaniu do golfa bardzo bogate :hmm: klima,duży fis, 4 jaśki, 4 el. szyby itd... kolor srebrny metalik i oczywiście w sedanie :satan:

Plany są..... w miarę postępów będą uaktualnienia bo przecież lepiej pisać o czymś co już faktycznie jest niż bujać w obłokach.... :pub:

Na wiosnę zostały już poczynione zakupy :naughty:

Nówki felgi RH w 17" z nowymi oponkami 225/45/17

Gwintowane zawieszenie MTS-TECHNiK

Fotki wrzucę jak założę na autko

Apropo zmiany zawieszenia to chce od razu wymienić wahacze ale jest dylemat czy Master Sporty czy lemfordery tylko ta ich cena :wallbash:

Parę fotek mojej turbo serii :a4fan:

93826d86418c3f8cmed.jpg

a88ee63f7604cb01med.jpg

6c391c4b2326df8amed.jpg

bffa9eb62cfd1624med.jpg

33135705976ee538med.jpg

fa714f02ad8fab48med.jpg

Spy foto

5f39faf2d8575b04med.jpg

Posted

Taka jak moja, brakuje tylko listew chromowych wokół szyb :) Pozdrawiam

Posted

naprawdę ładna... u nas w rejonie podobna...

Guest jaarek_dpl
Posted

pokaż ten felunek :) będziesz zmieniał lampy przednie ? :kox:

Posted

Spy foto :wstydliwy:

5f39faf2d8575b04med.jpg

Co do lamp przednich być może w przyszłości będą xenonowe podzielone z S4 ale do tego przydało by się od razu spryski czyli najlepiej zderzak od es-ki a jak by już był to grzechem było by nie upchnąć tam fmic i tak to wszystko się kreci w kółko :gwizdanie: Na pewno wymienię boczne kierunki na białe

Dzięki chłopaki za opinie :a4fan:

Posted

Widze nadszedł wkońcu czas by się pokazać na forum :a4fan: piękna zadbana furka, dobre wyposażenie, świetny silnik, dobrze dobrane pomysły na przeróbki :good: jak coś robić to z głowa i raz a porządnie- Ty tak własnie się do tego zabierasz :notworthy: pozdrawiam i czekam aż graty znajdą się na furce...

PS- na przeciwmgielnych się chyba nie jeździ na codzień... :tongue4:

Posted

PS- na przeciwmgielnych się chyba nie jeździ na codzień... :tongue4:

Panie Slocie vel Jacku przecież to twoja szkoła jazdy wymusiła na mnie zmianę używania świateł żebym siary nie przynosił na szczecińskiej wsiosce :kox:

PS- odpowiedź brzmi tylko od święta :notworthy:

Guest BIKER
Posted

Ładna sztuka. Dawaj na spota w kwietniu to oblookamy furkę.

Posted

witam witam i jak tam? graty już poskładane? jak tak to trzeba by jakieś foto przedstawić światu :a4fan:

pozdrawiam

Posted

a jak sie na tych MTS-TECHNiK jeżdzi?? czy jeszcze nie założyłeś?? furka zacna