Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B6 - pierwsze Audi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chciałbym podzielić się z Wami początkiem mojej przygody z Audi. Dowiedziałem się od znajomego, że przyjechała z Niemiec fajna sztuka, w dobrych pieniądzach około 140km od domu. Pojechałem obejrzeć, 2 dni później pojechałem obejrzeć z mechanikiem. Wiedziałem wstępnie ile trzeba będzie wsadzić w mechanikę żeby nie bać się jeździć. W późniejszych planach LPG, lakiernik, tapicer, podniesienie mocy i jakieś sensowniejsze koła, ale to wszystko już później :)

Audi.jpg

67095753_394230617960014_2286683890250678272_n.jpg

67402543_347778012789149_8152433542303842304_n.jpg

67273852_1914086082024139_7068680342810394624_n.jpg

Opublikowano

Napisz co siedzi pod maską, jakie masz wyposażenie itp. Gratki fury, oby służyła ?

Opublikowano
  • Autor

Dzięki za dobre słowo :)

Pod maską 163 konie, ale nie pamiętam symbolu silnika. Co do wyposażenia to chyba standard - zdziwiłem się tylko, że korbotronic z tyłu. Skrzynia manual 5-cio biegowa i z tego, co zdążyłem wyczytać to trójramienna kierownica, klamki i lusterka w kolorze nadwozia oraz fotele ze skórzanymi boczkami wskazują, że to oprócz emblematów rzeczywiście może być S-Line.

EDIT: Felgi na których to stoi to oryginały z Audi A8 4E0 601 025 R - ceny nowych nawet nie będę podawał.

Edytowane przez DarkPanther

Opublikowano

Zapodaj rozkodowany VIn to się dowiemy jakie wyposażenie. Foty środka tez mile widziane.

Kolorek klawy , zenony są dobry materiał do modóff. ?

Opublikowano

Co do tych korbek też dla mnie śmieszne... Niektóre wersję PRAWIE na full opcji a z tyłu korba, zaoszczędzi eurosków że hoho -_- jak 163km to pewnie siedzi BFB ? nic tylko modzić i modzić! ? Powodzenia i bezawaryjnosci! ?

Opublikowano

Tak. Środek wygląda mi na SLine. Czarny sufit, fotele w materiale Speed,aluminiowe dekory. Do tego Quattro :D powodzenia przy modzeniu!

Opublikowano

Bezawaryjności. :) 

Siedzi wewnętrzny S-line. Półskórzane fotele na lato to idealne rozwiązanie. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Zdjęcia środka. Auto już po przeglądzie, po ubezpieczeniu, czekające na stałe blachy i normalny dowód rejestracyjny. Później oczekiwanie na miejsce w warsztacie i będą musiały zostać poczynione pierwsze zakupy tj. tylna wycieraczka i środkowa część grilla w zderzaku. W warsztacie poleci wydech, rozrząd, klima, tarcza sprzęgła, filtry oraz płyny. Później lakiernik żeby pozbyć się rudej i prawdopodobnie zakup obu przednich błotników, bo są w średnim stanie. Z tapicerem poczekam i zorientuję się w ewentualnych kosztach.

Dzięki uprzejmości Deva wklejam rozkodowany VIN:

Audi5.jpg

Audi6.jpg

Edytowane przez DarkPanther