Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1.8 ADR] Mój nowy nabytek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Optymalne ET to 35-45 tazke bedzie ok ale jesli nie chcesz zeby byly za bardzo osadzone do srodka to kup dystans i zmniejsz ET a mam u siebie w 17'' ET 35 felgi fajnie wychodza :wink:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Dziś miałem wizytę na szrocie bo dostałem cynk że przywieżli A4 rocznik 98 sedan anglik z silnikiem 1,8.Jako że byłem w potrzebie zmian stylistycznych nabyłem za 140 PLN komplet tylnych lamp(po i lifcie co prawda ale sa jak nowe), za 50 PLN (tak tylko tyle!!!) kompletny podłokietnik wraz z tunelem, za 40 PLN zapasową osłonę pod silnik ori oraz za 50 PLN dodatkowe światło stopu na tylna półkę.W związku z tym ostatnim mam pytanko-czy wie ktoś do czego się wpiąc z kablami by świecił ten dodatkowy stop, bo niestety chłopcy na szrocie brutalnie pocięli wiązkę więc nie mogłem dojśc skąd to szło. Są dwa przewody -brązowy i czerwony zakończone kostką pod tym stopem.Jutro wkleję obiecane fotki w nowych felach.

Opublikowano
z oponkami 205 X 50 X 15
Mam nadzieję, że to literówka, bo powinno być 205/60R15.
za 50 PLN (tak tylko tyle!!!) kompletny podłokietnik
Cholera. Ja się nie przyznam ile dałem za mój :eek: . Ogólnie najważniejsze, żeby autko dobrze jeździło, resztę można powoli dopracowywać :wink: Ale klamki i lusterka powinny być na wysokim miejscu na liście poprawek.
komplet tylnych lamp(po i lifcie co prawda
Moim zdaniem nie są gorsze, niż po II lifcie. Pewnie dlatego, że sam mam takie :wink:
Opublikowano
  • Autor

A tu fotka i namiary jakby ktoś coś jeszcze potrzebował z niego:

d339c1d76d92b595m.jpg

autko jest jesszcze na allegro na tej aukcji:

http://www.allegro.pl/item186307062_audi_a_4_czesci_1_8_5v_rozrusznik.html

Stoi w Grudziądzu,ale widziałem że przyjechali po części do niego nawet z Ciechanowa,to znak chyba że cięzko o dobre tanie częsci do niego.

Klamki i lusterka zrobię za jednym zamachem jak będę polerował maskę bo niestety po myjni porobiły się spore rysy(pierwszy i ostatni raz dałem się namówić na myjke automatyczną),nie posłuchałem kumpla co radził jechac na ręczną.

Opublikowano
A tu fotka i namiary jakby ktoś coś jeszcze potrzebował z niego:

Furak ok, tylko ja bym wzioł jeszcze lampy tylne z tego i bedzie git :twisted:z tego wyzej co piszesz

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

Przecież pisałem że kupiłem komplet lamp właśnie z tej furki za 140 PLN. Już są założone.Walczę z podłokietnikiem tzn. z wycięciem otworu w tunelu pod stopę podłokietnika. Całe szczęscie że jest zaznaczone od spodu miejsce wycięcia.

[ Dodano: 22-04-2007, 11:40 ]

witam. obiecana fotka po założeniu felg alu ale niestety wykonana aparatem z telefonu wiec niestety kiepska jakościowo.postaram sie o cyfrówke i powklejam lepsze.

caf2dbc5cc017d77.jpg

[ Dodano: 05-05-2007, 11:45 ]

witam. Dziś niunia jedzie do lakiernika na malowanko klamek i lusterek na kolor nadwozia.Tak sobie patrzę że mając ori zaślepki w zderazku nie musze rzezać dziur pod spryskiwacze więc jeden plus-niestety koszt sprysków przyprawił mnie o ból głowy a nowych lamp o drugi.Ale zacisnę pasa i zmieniam w maju jeszcze jak tylko wyczaję jakąś dobrą okazję na allegro.

A tak wygląda niunia przed malowaniem lusterek i klamek od przodka.

ba1e05e10869b9edm.jpg[br]Dopisany: 19 Kwiecień 2007, 11:41 _________________________________________________NIUNIA PRZED ZMIANA LAMP I ZDERZAKA:

e5ec98cdce8a56e2m.jpg

186f4a2ea3f8059fm.jpg

2055fd31a7aee4cbm.jpg

Pomalowane zaciski:

35dbfd7d596886d5m.jpg

2ee080b041372b27m.jpg

Opublikowano

piekna seria

mody powoli ida w dobra strone

z tym podlokietnikiem to ci sie udalo ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Oto nowy zderzak:

477e3c12028b7841m.jpg

Kupiłem okazyjnie razem z halogenami i spryskiwaczami za...450 zł.

Następne fotki już z xenonami będą valeo.

Oto nowe oczki z D2S:

ba581f90a163a063m.jpg