Malinowa mamba Opublikowano 31 Lipca 2019 Opublikowano 31 Lipca 2019 Cześć. Mam problem z skrzypiącym zawieszeniem, mianowicie coś skrzypi (dość głośno) na wybojach i na postoju kiedy kręce kierownicą z przodu z prawej strony, przed chwilą oparłem się o przód i kołysząc góra, dół i słychać to dość głośno jednak nie umiem zlokalizować tego skrzypienia, co to może być?
przem8 Opublikowano 31 Lipca 2019 Opublikowano 31 Lipca 2019 Pewnie któryś z wahaczy i to zapewne górnych.
MM1311 Opublikowano 15 Stycznia 2020 Opublikowano 15 Stycznia 2020 W dniu 31.07.2019 o 21:07, Malinowa mamba napisał: Cześć. Mam problem z skrzypiącym zawieszeniem, mianowicie coś skrzypi (dość głośno) na wybojach i na postoju kiedy kręce kierownicą z przodu z prawej strony, przed chwilą oparłem się o przód i kołysząc góra, dół i słychać to dość głośno jednak nie umiem zlokalizować tego skrzypienia, co to może być? Udało się usunąć usterkę ?
Malinowa mamba Opublikowano 16 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2020 W dniu 15.01.2020 o 19:40, MM1311 napisał: Udało się usunąć usterkę ? Ta luz na wahaczu prostym dolnym... trzeba było dokręcić srube 2
Rekomendowane odpowiedzi