Kristiano Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Cześć, wymieniłem dzisiaj fotele w mojej A4 B6 na komplet z B7. Mam problem z podpięciem poduszek. Otóż w nowych fotelach są kostki na 2 piny i również 2 kable, a podłodze i starych na 3 piny, przez co nie mogę zacisnąć kostki - kostki są takie same tylko jakby ten trzeci otwór zaślepiony. Proszę podpowiedzcie mi co z tym fantem zrobić? Jak to podłączyć aby śmigało? Do czego jest ten trzeci pin?
Fido Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Opublikowano 15 Sierpnia 2019 (edytowane) Przełóż kostki demontując piny i po problemie. Edytowane 15 Sierpnia 2019 przez Fido
Kristiano Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2019 no ok, ale w startych fotelach są 3 kabel a w nowych 2... od czego zatem jest ten 3?
GreGoriO Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Opublikowano 19 Sierpnia 2019 schematy w rękę...bez tego to tylko dywagacje. ELSA powie wszystko. nie wiem (uprzedzając pytania) ale mając schemat pod ręką możemy wspólnie podyskutować i ocenić ryzyko.
Kristiano Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2019 A orientujesz się skąd taki schemat można dostać?
Rekomendowane odpowiedzi