Rafciu_js Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Witam Jak w temacie.Szukam zakładu gdzieś blisko Rzeszowa gdzie dobrze mi ustawią geometrie i ewentualnie zregenerują magiel. Zamierzałem jechać do HPA, ale coś dodzwonić się nie można.Pozdrawiam
vvalery Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Opublikowano 31 Sierpnia 2019 W dniu 23.08.2019 o 18:56, Rafciu_js napisał: Witam Jak w temacie.Szukam zakładu gdzieś blisko Rzeszowa gdzie dobrze mi ustawią geometrie i ewentualnie zregenerują magiel. Zamierzałem jechać do HPA, ale coś dodzwonić się nie można.Pozdrawiam Pytałeś chłopaków z VAG Serwis Świlcza. Powinni ogarnąć bez żadnego problemu.
Rafciu_js Opublikowano 12 Września 2019 Autor Opublikowano 12 Września 2019 W dniu 31.08.2019 o 11:55, vvalery napisał: Pytałeś chłopaków z VAG Serwis Świlcza. Powinni ogarnąć bez żadnego problemu. Akurat do nich zaraz później napisałem, ale niestety jeszcze takie sprzętu nie mają.
vvalery Opublikowano 12 Września 2019 Opublikowano 12 Września 2019 1 godzinę temu, Rafciu_js napisał: Akurat do nich zaraz później napisałem, ale niestety jeszcze takie sprzętu nie mają. Rozwijają się i pewnie za czas jakiś dorobią się .... ?
Rekomendowane odpowiedzi