sikszak Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 jak w temacie posiadam audi b6 tylko że dopiero je kupiłem i obecnie jest u lakiernika na drobnych poprawkach. Auto przy zakupie nie miało zamontowanego radia i teraz czytając tematy oraz używając opcji szukaj zauważyłem że istnieje możliwość żę do radia nie mam podciągniętego can busa (tych dwóch kabelków od licznika) Chcę kupić radio Concert II i zastanawiam się czy będę musiał ciągnąć te kable. Czy ktoś z was będzie mógł mi powiedzieć czy mam to wyprowadzone czy nie? Pytam ponieważ mam w kierownicę mulifunkcyjną i może to zdradzi czy te kable są podciągnięte skoro jest sterowanie z kierownicy to może są już podciągnięte kable do liczkia od radia. Pewnie namieszałem w tym temacie ale może ktoś mi jednoznacznie odpowie. Pozdrawiam
milo222 Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 jednoznacznie Ci nikt nie powie jak nie zobaczy okablowania ale nie sądzę abyś nie miał. Zobacz ile masz kostek do podłączenia do radia w opcji full są 4 dwie czarne jedna od zasilania druga własnie od cana brązowa od głośników i czerwona od telefonu - tak przynajmniej jest u mnie
Bieniek Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Zobacz jak jest u Ciebie i porównaj z tym: http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t22520.0.html;highlight=tomas3miasto Od razu wyjasnione jak mozna wyrezac.
sikszak Opublikowano 16 Marca 2009 Autor Opublikowano 16 Marca 2009 Problem z tym że chciałem kupić teraz radio póki auto jest jeszcze u lakiernika a to dość daleko więc nie mam okazji zobaczyć czy mam te wszystkie kable. Myślałem że skoro mam multifunkcjonalną kierownicę to np wiadomo że muszę mieć CAN podciągnięty do radia. Ale dzięki za informację. w tym wypadku muszę poczekać aż auto wróci od lakiernika. Mam nadzieję że mam ten CAN. Oby
Rekomendowane odpowiedzi