boseron Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Mam w swoim B6 elektrycznie składane zewnętrzne lusterka i mam pytanie, czy mozna w Vagu zaprogramować aby składały sie same przy zamykaniu auta z pilota i otwierały po jego otwarciu ? w tym momencie składaja sie jak przekręce o 180 stopni pokrętło od regulacji lusterek.
lukaszr Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Przyłączam się do pytania Nie widziałem tego w kodowaniu w Audi (Wiki Ross-Tech), może robi się w jakimś kanale adaptacyjnym np. w bloku 09.
J E L I T O Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Czy ja mam takie składane lustra u siebie?
Cuber Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Czy ja mam takie składane lustra u siebie? jak masz to bedziesz miał przy sterowaniu lusterek dodatkową pozycję do przekręcenia pokretła od regulacji :gwizdanie:
boseron Opublikowano 16 Marca 2009 Autor Opublikowano 16 Marca 2009 Da sie wyrezac skladane lusterka? da sie wyrezać wszystko [br]Dopisany: 16 Marzec 2009, 18:15_________________________________________________Cuber czyżbyś miał składane elektrycznie i fotka pochodzi od Ciebie ?
pre_pl Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 ja już pisałem kilka razy... z tego co ja wiem, nigdy nie było ori lusterek składanych auto w B5,6,7. W b8 to nawet nie wiem, tam są ciekawsze rzeczy
Cuber Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Cuber czyżbyś miał składane elektrycznie i fotka pochodzi od Ciebie ? nie, fotka od Kercziego :gwizdanie:
marewel Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Łee to widze audi daleko ja już pisałem kilka razy... z tego co ja wiem, nigdy nie było ori lusterek składanych auto w B5,6,7. W b8 to nawet nie wiem, tam są ciekawsze rzeczy Łee to audi na bakier z bajerami,koleszka w lanci thema '90r ma skladane. Na pocieszenia dodam ze jedno juz nie dziala
boseron Opublikowano 16 Marca 2009 Autor Opublikowano 16 Marca 2009 Łee to widze audi daleko ja już pisałem kilka razy... z tego co ja wiem, nigdy nie było ori lusterek składanych auto w B5,6,7. W b8 to nawet nie wiem, tam są ciekawsze rzeczy Łee to audi na bakier z bajerami,koleszka w lanci thema '90r ma skladane. Na pocieszenia dodam ze jedno juz nie dziala mysle ze mam ori bo kto by ikonke skłądanych lusterek dorabiał, podejrzewam ze w takiej wersji wyszło z fabryki, na jakiej podstawie twierdzisz ze nie ma ori składanych elektrycznie ?
Cuber Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Przemasowi chodziło chyba o to stwierdzenie czy mozna w Vagu zaprogramować aby składały sie same przy zamykaniu auta z pilota i otwierały po jego otwarciu ? mysle ze mam ori masz ori
pre_pl Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 na jakiej podstawie twierdzisz ze nie ma ori składanych elektrycznie ? nie było ori lusterek składanych auto w B5,6,7 masz takie ? automatycznie składane przy zamykaniu auta ? Bo o tym jest ten temat.
boberek Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 no ja tez szukałem bo mnie męczył jeden kolega z wawa i nigdzie nie znalazłem zeby to sie zrobiło
boseron Opublikowano 17 Marca 2009 Autor Opublikowano 17 Marca 2009 na jakiej podstawie twierdzisz ze nie ma ori składanych elektrycznie ? nie było ori lusterek składanych auto w B5,6,7 masz takie ? automatycznie składane przy zamykaniu auta ? Bo o tym jest ten temat. wiem o czym jest temat bo sam go zakładałem
lukaszr Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 masz takie ? automatycznie składane przy zamykaniu auta ? Bo o tym jest ten temat. Wiesz co Przemas, powiem Tobie, że jakby się uprzeć to jeżeli ktoś ma w aucie składane lusterka to można to spiąć w pewien sposób z alarmem i składałyby się przy zamykaniu auta, a rozkładały przy otwieraniu
pre_pl Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 Wiesz co Przemas, powiem Tobie, że jakby się uprzeć to jeżeli ktoś ma w aucie składane lusterka to można to spiąć w pewien sposób z alarmem i składałyby się przy zamykaniu auta, a rozkładały przy otwieraniu tak, ale nie oznacza to wcale, że było to w pierwszym montażu. Pojawiał się temat z audizine, gdzie ktoś coś takiego robił ...
boberek Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 no to szukajcie moze wkońcu rozwiązemy ten temat moze sie przydac
boseron Opublikowano 17 Marca 2009 Autor Opublikowano 17 Marca 2009 podpięcie pod alarm to nie głupi pomysł
Rekomendowane odpowiedzi