parasol888 Opublikowano 3 Września 2019 Opublikowano 3 Września 2019 Tak jak w temacie które fotele waszym zdaniem są najwygodniejsze?. Ja mam takie jak na zdjęciu i niezbyt jestem z nich zadowolony. W mazdzie 6 1 generacji miałem słabe,a te są jeszcze gorsze. W dodatku z tego co widziałem po ogłoszeniach to te zwykłe płaskie wystepują najczęściej. W szczególności w b7. Gdyby nie to,że mam jasny środek chyba bym kupił jakieś inne. Ale z tego co widzę po ogłoszeniach to raczej w ciemnym kolorze jakieś bardziej wyprofilowane występują.
black4 Opublikowano 3 Września 2019 Opublikowano 3 Września 2019 (edytowane) Kolego Parasol888, Fajnym kompromisem w rozsądnej cenie są używane fotele S line. Zapewniaja bdb trzymanie boczne i są wygodne w trasie. Można je znaleźć w wersji jasnej np. w skórze z alcantarą, choć taka konfiguracja jest b.rzadka. Tu masz razem z boczkami w jasnej alcantarze: A4 B7 FOTELE S-LINE BOCZKI SKÓRA SZARA ALKANTARA 8152006394 - Allegro.pl ALLEGRO.PL Kup teraz na Allegro.pl za 1350 zł - A4 B7 FOTELE S-LINE BOCZKI... Pozdrawiam Edytowane 3 Września 2019 przez black4
Rekomendowane odpowiedzi