Jump to content
IGNORED

[INNE] A3 8L ..:: Śnieżynek ::..

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich!

Przedstawiam swoją a3'kę - "Śnieżynka"

Wyposażenie AMBIENTE:

klimatronik, alcantara, podłokietnik, podświetlenie lusterek w osłonach przeciw słonecznych, oświetlenie drzwi (czerwone z boku i białe od spodu), halogeny, asr, abs, alarm, centralny zamek, 4 fabryczne głośniki, 4 poduchy, el. szyby i lusterka, uchylne szyby z tyłu, 5 biegów, kierownica (4ro ramienna) wraz z mieszkiem i gałką zmiany biegów obszyte skórą...

Zapraszam do galerii zdjęć:

429419db.jpg

Praktycznie seria, gdyż każde moje przychody inwestuję w sprzęt fotograficzny, ale jeśli bym coś wygrał czy dostał duży spadek to:

Planowane zmiany (pewnie na przeciągu kilku lat):

- przemalowanie czarnych spodów zderzaków i progów na kolor nadwozia

- nawigacja

- felgi 17ki

- ramki rejestracji z przezwiskiem i grafiką z gier wideo z lat 80' (białe)

Wprowadzone zmiany do tej pory:

- automatyczne zamykanie samochodu po przekręceniu kluczyka + po wciśnięciu pedału hamulca, oraz po wyjęciu kluczyka otwarcie samochodu,

- nowy komplet opon letnich i zimowych.

- piórka wycieraczek Przednich Valeo SILENCIO XTRM

- ori gumowe dywaniki (szare) przód + tył

- pomalowany Bluetooth ze srebrnego na Piano Black

- piórko wycieraczki tylnej Valeo Silencio

Więcej grzechów nie pamiętam.

Posted

powitać A3 w klubie A4 :naughty: super zdjęcia :good: po planowanych zmianach będzie :kox:

Posted

no no po fotach widze ze kolega tez fotografie bardzo lubi :decayed: niektore foty gdyby to była a4 to nawet fajnie by pasowały do klubowego kalendarza hehe a co do auta to seria ładna i tak jak w planach dobre felgi moze jakies od eski zderzaki itp i :good:

Posted

Fotka numer 9 :mysli: Co to za temperatura ma być :shocked: Co żeś ją tak ostro rozgrzał :shocked: Prawie 110*C :kwasny:

Poza tym świetne fotki :oklaski: Widać że umiesz się w to bawić :wink4: Audiczka ładna, fajnie wyposażona, jak wprowadzisz planowane zmiany będzie super :good:

Witamy na forum A4-klubu :hi:

Posted

takie fotki bardzo lubię!

fajna A3, witamy na A4!

Posted

w tym modelu A3 rzadko występujący kolorek

fotki ogląda się bardzo przyjemnie :good:

Posted

jeszcze ją tylko całą pociągnąć na czarną i będzie miodzio :decayed::wink4: .... dobra a3 nie jest zła :good: , ale jakoś nie mogę spotkać tej twojej śnieżynki na mieście :)

Posted

troche sie zagrzała , na jednym zdjeciu temperatura silnika odbiega troche od normy :mysli:

Posted

Bardzo ładna galeria i super się ogląda.

Widziałem już kilka razy Twoją śnieżynkę :)

Posted

Dzięki za miłe słowa :notworthy:

Co do temperatury, to nie ma się czym przejmować - ten licznik tak ma i koniec :rolleyes:

Jak będzie mnie kto widział na mieście to mrugajta - na pewno odmrugnę :hi: