art11 Opublikowano 26 Września 2019 Opublikowano 26 Września 2019 dziwny odgłos pojawiał się w postaci tyrkotania podczas ruszania na wyższych obrotach zanikał czasami pojawiał się na biegu jałowym, wczoraj odgłos tej usterki się nasilił więc zatrzymałem samochód na poboczu nie gasząc silnika i w pewnym momencie coś trzasło głośno a objaw tyrkotania znikł, podniosłem maskę i na dolnej osłonie silnika leżała taka część o średnicy 9.5cm szerokość blaszki 3mm, prawdopodobnie kawałek został wyszczerbiony. Czy ktoś wie co to jest i skąd mogło wylecieć ?
Lu-Gi Opublikowano 28 Września 2019 Opublikowano 28 Września 2019 Sprawdź czy klima działa, pewnie już nie
art11 Opublikowano 30 Września 2019 Autor Opublikowano 30 Września 2019 Czyli to jest pierścień zabezpieczający sprzęgło sprężarki klimatyzacji, dzięki za naprowadzenie, można tak jeździć nie będzie się nic dziać oprócz tego że klima mi nie będzie działać?
Lu-Gi Opublikowano 30 Września 2019 Opublikowano 30 Września 2019 Możesz spokojnie jeździć nic się nie stanie ale ja bym naprawił bo zima idzie a żeby grzałeczka banglała musi działać klima.chociaz jak econa nie wywala to powinna raczej grzać
Rekomendowane odpowiedzi