rafalpe Opublikowano 27 Września 2019 Opublikowano 27 Września 2019 Panowie, na jaką metodę się zdecydować dla zacisków? Ktoś malował już lakierem Foliatec? Jak to się sprawdza? Ile wytrzymuje farba? Łatwo się czyści? Zastanawiam się nad samodzielnym malowaniem tym lakierem lub odesłanie do kolegi Dev na proszek. co radzicie?
Dev Opublikowano 27 Września 2019 Opublikowano 27 Września 2019 tutaj tak bardzo nie chodzi o samo malowanie tylko o odpowiednie przygotowanie powierzchni pod farbe do foliateca czy proszku musisz miec dobrze oczyszczone powierzchnie a taką gwarancje daje tylko piasek bądz szkło malując proszkiem masz dwie warstwy farby (podkład cynkowy i właściwy kolor) za Foliateca srednio trzeba dac 100zł a do tego narobisz sie jak głupi za proszkowe malowanie dwóch zacisków z jarzmami płacisz 250zł (w tej cenie nie ma nowych czesci, np gumek itd itp) i 2 lata gwarancji jakie masz zaciski ? mogę Ci przygotowac zestaw i wysłac a Ty odeślesz swoje po demontazu 1
Dev Opublikowano 27 Września 2019 Opublikowano 27 Września 2019 2 godziny temu, rafalpe napisał: Dzięki dev mam 345/330 z Q5 i chciałem je dać na żółto. jaka cena u ciebie za pomalowanie całego kompletu przód i tył? bylo by fajnie gdybys mi wysłał już gotowe a ja bym odesłał moje Nie mam Brembo 345 w tej chwili Tył 330 bez problemu Całość ogarnę za 600zl
Dev Opublikowano 27 Września 2019 Opublikowano 27 Września 2019 (edytowane) Aaaaaa... to mam Ale wyjdzie drożej jakieś 70zł Edytowane 27 Września 2019 przez Dev
Dev Opublikowano 29 Września 2019 Opublikowano 29 Września 2019 jo, do wymiany, zaciski do regeneracji
Rekomendowane odpowiedzi