Kierowca9090 Opublikowano 28 Września 2019 Opublikowano 28 Września 2019 Witam jestem tutaj nowy. Jakis czas temu zakupilem sobie dziadusia a4b5 95r. Chcialbym sie od Was dowiedziec czy jest mozliwosc wymiany tych zegarow z krateczkami na ten nowszy model ktory pokazuje juz spalanie i inne dane. Jak jest taka opcja to co bym potrzebowal do tego (+jakie ingerencje w elektryke). Z gory dziekuje za pomoc pozdrawiam.
prezesik18 Opublikowano 28 Września 2019 Opublikowano 28 Września 2019 Załamany jestem. Ludzie już przestają myśleć. Tyle narzędzi i informacji udostępnia internet i nie chcieć z tego skorzystać Kolego, poświęciłeś więcej czasu żeby tu się zarejestrować, założyć temat który był poruszany niejednokrotnie, w dodatku w złym dziale. Szybciej znalazłbyś odpowiedź używając wyszukiwarki google lub wyszukiwarki na forum. Nawet nie chce mi się podawać Tobie linka do tematu, zaraz będziesz miał do mnie 15 pytań na coś co zostało już powiedziane....
Kierowca9090 Opublikowano 28 Września 2019 Autor Opublikowano 28 Września 2019 Ty kolego rownie szybko podeslalbys linka do tematu co rozpisywanie sie nad Twoim ubolewaniem nigdy nie bylem zarejestrowany na forum wiec mam prawo popelniac bledy. Jak nie chcialo sie Tobie pomoc to po co sie rozpisujesz?
Rekomendowane odpowiedzi