Jump to content
IGNORED

[B5 AFN] Moja czwóreczka:)

Recommended Posts

Posted

MODEL: Audi A4 Avant

SILNIK: AFN 1896cm^3

UKLAD DOLOTOWY: sportowy filtr powietrza KN

UKLAD WYDECHOWY: seria

ELEKTRONIKA: Chip 140 km

UKLAD NAPĘDOWY: seria

ZAWIESZENIE: przod - 40 tył -30

UKLAD HAMULCOWY: seria

BODY-KIT: Lampy poliftowe, grill s4, chromowane relingi i ramki dookoła szyb, na chwilę obecną na 15 zimowce, na lato 18 od a8 (wiem wiem, w tej kwestii mam skłonności do przesady, look H)

ŚRODEK: seria, bedzie kierownica od s3

WYPOSAŻENIE: najpotrzebniejsze sprawy, abs 4xpp, radio seria, elektryka, 2x podłokietnik, tempomat i takie tam

CAR-AUDIO: seria Bose, rozbudowywane na komponentach z bogatszych wersji, dodatkowo uzupełnione o końcówkę quadral traffic

MOC: seria 110 km, po chipie 140 km i 300Nm

ZDJĘCIA:

dsc00187p.th.jpg

dsc00175cmn.th.jpg

dsc00181s.th.jpg

Posted

Fajny kolorek :wink4: i audiczka na ciekawym wypasie :kox: jakieś mody przewidujesz :mysli:

Fotki HDR ciekawe :naughty: dodaj wiecej fotek

Posted

Bardzo ładna A4 :good:

Dodaj foty wnętrza...

Posted

dzięki za mile przyjecie mojej skromnisi:)

Prosiłbym o wyrozumiałość w temacie autek spod znaku Audi, jestem jeszcze żółtodziobem w tej materii::) jakby coś, co złego to nie ja:)

mody powolutku aczkolwiek sukcesywnie będą realizowane jak tylko $ pozwoli, audi jest moim drugim autkiem, chociaż po pierwszych tygodniach i pierwszych modyfikacjach widzę że moja miłość samochodowa rozejdzie sie na dwoje, nr 1 forever and ever to H dsc00137lai.th.jpg

Audi w najbliższym czasie dostanie nowe letnie obuwie w postaci 18 z bodajże a8, tylne światła i zderzaki poliftowe, lekką przyciemkę szyb. reszta później:) moc jest na chwilę obecną wystarczająca wiec nie marudzę.

Fotki środeczka niebawem.