Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kto był dziś w Stegnie B6 z ramkami klubowymi na blachach NE a później widziałem też auto pod TESCO w Nowym Dworze GD ~15 (nie pamiętam czy było to to samo A4) :mysli:

:blink:

przemówił :decayed:

przestań... Adaś mi się przyznał że to jego drugie konto... przecież niemożliwe żebym przez 1,5 roku nie poznał VIPa, który niby mieszka 30km stąd :gwizdanie:

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 426,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:decayed:
Opublikowano

Na twoim miejscu bym nie odpuszczał bo zmienił bym listwy na aluminiowe i progi i poza tapicerką będzie ... prawie jak S-line wewnętrzny

No nie wiem :mysli: ale aż tak bardzo mi nie zależy... będę świadom że brak karbowanej kiery i podsufitki...a szkoda mi by było wywalać kasę na to...

myślę że lepiej już nie mieć s-lina niż dołożyć oznaczeń i zrobić "wieś tuning" bo trochę bym się tak czuł... :kwasny:

może następny będzie s-line :good:

Co do kiery to najważniejsze masz tzn. poduchę - myślę że dla kierownic 3-ramiennych jest jedna, a sama kiera bez poduchy jest osiągalna w relatywnie niskiej cenie, progi też nie bywają zbyt drogie ale trzeba uważać by od B7 nie kupić.

Hyhy bez cFaniakowania mi tu :decayed: Tak zapatrzyłem się na ramki że nawet nie zapamiętałem koloru... :gwizdanie: Jest ktoś w Emblongu kto potrafi ustawić kąt synchronizacji w 2.0TDI na 2 wałkach ??

W ELSA trzeba by sprawdzić dokładnie do danego typu silnika jak ma to być zrobione a z ustawieniem wówczas wielu mechaników da sobie radę.

Opublikowano
  • Autor

Adaś a masz zainstalowaną ELSĘ ??

Pracuje ktoś w firmie kurierskiej albo ma ktoś umowę z firmą kurierską bo muszę wysłać ramki chromowane do A4 Avant gościowi a paczka ma wymiar 263cmx41cmx2cm i jako że ma ponad 2 metry to zwykły zjadacz chleba nie może jej wysłać... :decayed:

Opublikowano

Pracuje ktoś w firmie kurierskiej albo ma ktoś umowę z firmą kurierską bo muszę wysłać ramki chromowane do A4 Avant gościowi a paczka ma wymiar 263cmx41cmx2cm i jako że ma ponad 2 metry to zwykły zjadacz chleba nie może jej wysłać... :decayed:

poczta wszystko przyjmie :wink4:

Opublikowano

A wy co śpita leszcze :decayed:

Opublikowano

ELSA nie mam wiem że Mushashi kiedyś miał.

Co do wysyłki - to jak nie Poczta (Grazny tam pracuje to sie zna ;) ) to spróbuj przesyłka konduktorską - chyba dziąła to tak że gościu odbiera z dworca PKP.

Opublikowano
  • Autor

Konduktorską jużteż myślałem ale gość jest z Łomży a tam chyba PKP nie ma torów :decayed:

Nie wybiera się ktoś do Łomży ? :decayed: Muszę czymś wysłać te jeb... chromy i nie ma takiego kuriera co by to wziął ( bo paczka ma ponad 2 metry)

Opublikowano

ale ja serio z tym że Poczta to łyknie... do tego priorytet... wartość... ostrożnie... i może iść

kartonik by się przydał...

Opublikowano
  • Autor

ale długość paczki to 263 cm szer 41 a grubość~ 2-3 cm

Opublikowano

Konduktorską jużteż myślałem ale gość jest z Łomży a tam chyba PKP nie ma torów :decayed:

Nie wybiera się ktoś do Łomży ? :decayed: Muszę czymś wysłać te jeb... chromy i nie ma takiego kuriera co by to wziął ( bo paczka ma ponad 2 metry)

Patrz a piwo mają dobre ;)

Może niech do Białegostoku sie machnie na dworzec zawsze to bliżej niż do Malborka.

Opublikowano
  • Autor

Niestety on nie da rady do Białegostoku nie wspomniawszy o M-k... :no: Byłem dzić koło 13 w Elblągu - widziałem ładną A4 B6 sedan czarną na S-linowej 17" (miała znaczki S-line na listwach ale czy była wew S-line to nie wiem...) - klubowa ??

Opublikowano

Niestety on nie da rady do Białegostoku nie wspomniawszy o M-k... :no: Byłem dzić koło 13 w Elblągu - widziałem ładną A4 B6 sedan czarną na S-linowej 17" (miała znaczki S-line na listwach ale czy była wew S-line to nie wiem...) - klubowa ??

:no:

Opublikowano
  • Autor

gość chwilę leciał za mną więc może widział klubowe ramki... :wink4:

Opublikowano

sedana ma siniak ale ma ramki z tyłu :cool1:,tylko ż esię nie pokazał na spocie chociaż raz :kwasny:

Te krzyżak a ty zajedziesz kiedyś :cool1::decayed:

Opublikowano

gość chwilę leciał za mną więc może widział klubowe ramki... :wink4:

ja kur... też kiedyś za Tobą leciałem... i ledwo zobaczyłem że to A4 mnie wyprzedziło :tongue4: o dogonieniu nie wspomnę...

Opublikowano
  • Autor

zalecę, zalecę wypadało by hehe :decayed: a tak na przyszłość - uwaga na tego sk***iela... :decayed:

dsc01984a.jpg w778.png

Opublikowano

ludzie zejdzie z drogi ... bo alvaro jedzie :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

hehe w dodatku fotka cyknięta w Emblągu :decayed:

Opublikowano

taaaa pewnie z myjni wyjechałeś