Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bartek no to teraz B7 czy b8 ?? czy moze cos jeszcze innego jakies Bi Em Dablju :gwizdanie: :kox:

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 427,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bartek no to teraz B7 czy b8 ?? czy moze cos jeszcze innego jakies Bi Em Dablju :gwizdanie: :kox:

:mysli: przeoczyłeś to co powyżej napisałem :gwizdanie:

Opublikowano

jak pisalem to tego nie było :decayed: Edytorze TY :tongue4: albo mi przegladarka cos nei odswiezyła :kox:

3.0 TDI fajny silniczek no i Q bedzie :cool1:

Opublikowano

Bierz A6 :decayed: , a4 będziesz miał to samo co miałeś u siebie tylko nowsze opakowanie . Co do 3,0 tdi to początki produkcji miały jakieś choroby wieku dziecięcego BKN chyba taki kod silnika a tak to całkiem ajne autko widziałeś Mirona na zlocie :kox:

Opublikowano

Bierz A6 :decayed: , a4 będziesz miał to samo co miałeś u siebie tylko nowsze opakowanie .

no też tak myślałem że nie ma sensu dopłacać bądź co bądź full kasy za face lifting :gwizdanie: ale z tego co się naczytałem to wtryski są wadliwe w tych 3.0 a ja właśnie przecież celowałbym w początek produkcji :confused4: ale coś tam o jakiś akcjach serwisowych słyszałem też, myślałem że ktoś to potwierdzi :mysli:

Opublikowano

Trzeba dobrze poszukać ty masz talent ,jak znalazłeś taką aczwórkę to i a6 znajdziesz :naughty:

Opublikowano

Trzeba dobrze poszukać ty masz talent ,jak znalazłeś taką aczwórkę to i a6 znajdziesz :naughty:

tak tylko trzeba wiedzieć co się chce a ja mam taki rozrzut że i Taurany , S-Maxy i to co pisałem wcześniej po głowie latają i nie wiem czego szukać, na czym się skupić :confused4:

Opublikowano

Palnij se suv-a :decayed:

A w czym się czułeś najlepiej bo trochę autek przepuściłeś przez swoje łapki :)

Opublikowano

Palnij se suv-a :decayed:

A w czym się czułeś najlepiej bo trochę autek przepuściłeś przez swoje łapki :)

wiesz największy sentyment mam do Focusa I 1.8 TDDI , a nikomu nie polecę Toyoty Avensis II 2.0 D4-d bo to słabizna a pali więcej niż 1.9...

a nad Tauranem myślę z silniczkiem 2.0 TDI 170KM i DSG tylko to już takie auto dla statecznej rodziny takie "dziadkowate" :polew: a ja bym jeszcze chciał zadać szyku :wink4:

Opublikowano

Ku... to gdzie ja teraz podłączenie pakietu oświetlenia podejrzę :wallbash:

Bartek do jakiegoś Audi musisz mieć na dorzucenie blisko 20 tys. - poważnie nie ma zbytnio alternatywy skoro A4 1.9 ci przestało pasować. Alternatywy to A4 3.0 lub A6 2.7 3.0.

Podejrzewam że wrócisz do Fordziny - nowe Mondeo lub S-max.

Opublikowano

Ku... to gdzie ja teraz podłączenie pakietu oświetlenia podejrzę :wallbash:

Kurde zapomniałem o tobie :wink4:[br]Dopisany: 11 Październik 2010, 15:38_________________________________________________

Podejrzewam że wrócisz do Fordziny - nowe Mondeo lub S-max.

Nowe mondeo mi się nie podoba a S-max ma tylko chyba 2.0 TDCI więc jak dla mnie przysłabawy...no ale zobaczymy

Opublikowano

btw po czym widac ze jest pełen FIS ?? :naughty: :decayed

pokazuje wszystkie info o spalaniu i dystansie do przejechania itd.

A pół pokazuje tylko otwarte drzwi i serwis ale pewien na stówkę nie jestem

mały problem dorezać, manetka i vag. :wink4:

Opublikowano

Adaś się tym nawet nie zmartwił :decayed: już szuka manetki :naughty:[br]Dopisany: 11 Październik 2010, 19:50_________________________________________________http://moto.allegro.pl/audi-a4-1-9tdi-131km-02-alu-klima-1reka-sedan-i1266471484.html

http://moto.allegro.pl/audi-a4-1-9tdi130ps-klimatron-chrom-10xpp-igla-i1269967377.html

Jakieś zastrzeżenia prócz ceny i przebiegu :decayed: nie dla mnie

Opublikowano

tylko Bartek... nie kupuj już takie malowańca jak tamten :naughty:

:polew:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: teraz dokładki oglądaj dokładnie
Opublikowano

a wiecie że podczas sprawdzania okazało się że w Niemczech był lakierowany cały w 2008 w serwisie Audi? ale bez wymian i napraw blacharskich, samo malowanie. ciekaw jestem dlaczego :mysli: jakieś gradobicie czy rysy ? a w ASO sypneli takim tekstem że się zdziwiłem:

"Panie, tu to nie wiadomo nawet czy któryś z tych nowych co tu stoją nie jest lakierowany"

co za kraj ? :wallbash:

Ogólnie sprawdzili całe auto od kół po dach razem z historią z Niemiec no i się zdziwili przebiegiem jak zresztą każdy do tej pory co to słyszał...

Opublikowano

Poważnie auto miałeś malowane?

A gdzie sprawdzali auto?

Opublikowano

Poważnie auto miałeś malowane?

A gdzie sprawdzali auto?

w ASO sprawdzali w Gdańsku i bazie im wyszło że w 2008 roku w Niemczech auto było poddanie lakierowaniu

Opublikowano

a wiecie że podczas sprawdzania okazało się że w Niemczech był lakierowany cały w 2008 w serwisie Audi? ale bez wymian i napraw blacharskich, samo malowanie. ciekaw jestem dlaczego :mysli: jakieś gradobicie czy rysy ? a w ASO sypneli takim tekstem że się zdziwiłem:

"Panie, tu to nie wiadomo nawet czy któryś z tych nowych co tu stoją nie jest lakierowany"

co za kraj ? :wallbash:

Ogólnie sprawdzili całe auto od kół po dach razem z historią z Niemiec no i się zdziwili przebiegiem jak zresztą każdy do tej pory co to słyszał...

gdybym nie wiedział to bym tak nie napisał :wink4:

Opublikowano

I co dziadek masz coś na oku :decayed: