Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:decayed:
  • Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 422,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kawałek jeszcze do celu ... właśnie wstało słonko - fotki nie oddają tego klimatu aż tak:

cimg0919m.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Grzesiu się nie p...li i szuka konkretnej furki ... ta miała kapcia więc odpuścił sobie ;)

cimg0983d.jpg

ps.- jak coś daj znać wyrzuce fotkę ;)[br]

A fotek auta nie mam - powaga :wink4:

Opublikowano

u nas ostatnio taki chłopaczek sobie kupił b5 w avancie 2.5 tdi Q full opcja prawie :naughty: normalnie wszytsko ma navi recaro itp itd :) no i fele repliki rs b5 18" :) jedynie co nie ma to xenia ze spryskami [br]Dopisany: 05 Październik 2010, 18:25_________________________________________________btw to nie jest te ferrari co płonie ?? :decayed::naughty:

Opublikowano

Sorki mam te z ogłoszenia:

0183371709001.jpg

Opublikowano

Sorki mam te z ogłoszenia:

0183371709001.jpg

ło kurwości ładna :slina::jerk: :jerk: :jerk: :jerk: :jerk: :jerk: :jerk: :jerk:

a jesli to nie tajemnica to ile $$$ ?? moze byc pw :tongue4:

btw uzupełnij sobie dane w profilu :decayed:

Opublikowano

w tym sęk że tak piknie to nie jest ... auto wymaga doinwestowania (m.in. rozrząd w piątek w ASO Seata) oraz poprawek na lakierze - ale tym juz po zimie się zajmę, pierw rozważę co i jak. Do tego zrezygnuję z felg 18 - po zimie ubiorę auto w takie same ale 17-ki

Poza tym jak Grzesiu pisał - tony brudy i syfu z auta jeszcze w niedzielę wytargałem tak na wstępie - także mocne gruntowne pocowanie czeka jeszcze autko.

Opublikowano

co plomby wypadaja ?? u nas maciek ma takie 17 stki był w kaletce tylko z kolei on ma s-line wew a zew nie ma :naughty: to jak bedzie konkurs to sie dogadacie i złozymy w 1 auto :naughty::kox:

Opublikowano

co plomby wypadaja ?? u nas maciek ma takie 17 stki był w kaletce tylko z kolei on ma s-line wew a zew nie ma :naughty: to jak bedzie konkurs to sie dogadacie i złozymy w 1 auto :naughty::kox:

nie nie narzekam na komfort bo ja lubię sztywne auta ale chodzi mi że na nieruwnościach niestety walczy się z szerokością opony 235/40 - ale czasem aż mnie zaskakują te oponki jak ciekawie jadą np. po bruku...

postawiłem jednak na pakiet zew. z uwagi na to że jak by chciało się rezać resztę to ze środkiem jest znacznie łatwiej i taniej.

Opublikowano

taniej i łatwiej ?? :decayed: myslałem ze zew łatwiej i taniej :mysli:

Opublikowano

Kolorek za***isty :decayed: Felunek też fajny tylko kup opony ceny pewnie całkiem ciekawe :gwizdanie:

Opublikowano

A tak wgole to czujesz duża roznice w mocy miedzy tym co miałes a teraz masz ?? :)

Bo ja ostatnio jezdziłem wujka avfem :decayed: to fajnie mi sie smigało tylko ciagle zapominałem ze ta 1-ka taka krotka i nie mozna krecic jak w benzynce :gwizdanie:

Opublikowano

za***iste autko :kox: felgi wszystko ok? Do b5 by pasily do quattro? Ile bys chcial za nie? :decayed: jak cenowo ok i w grudniu bys sprzedawal to moglbym wziac :naughty:

Opublikowano

taniej i łatwiej ?? :decayed: myslałem ze zew łatwiej i taniej :mysli:

no to sobie spr.

zderzak przód + kratki + malowanie

zderzak tył + malowanie

listwy na bok to pikuś przy powyższym ale swoje kosztuja i też koszt malowania

tylna lotka - jak dostaniesz możesz być szczęściarzem bo deficytowo mocno towar - najczęściej trzeba kupić z całą klapą bo nikt nie chce tego wyrywać.

u mnie są przyciemniane fabrycznie szybki - tu nie ma śladu po jakimś lipnym montażu - czy to purchle czy inne tego typu.

w wewnątrz funkcjonalnie mi brakuje elementów podświetlenia i to będę chciał dołożyć - tzn. razem z ciemną podsufitką.

Taaak auto ma lepsze odejście od AJMa i napewno to nie sprawa różnicy tylko 15KM[br]Dopisany: 05 Październik 2010, 19:31_________________________________________________

za***iste autko :kox: felgi wszystko ok? Do b5 by pasily do quattro? Ile bys chcial za nie? :decayed: jak cenowo ok i w grudniu bys sprzedawal to moglbym wziac :naughty:

:thankyou2:

Grzesiu jak coś oblukasz je sobie jak będziesz w E-gu

Opublikowano

ale chodzi mi że na nieruwnościach niestety walczy się z szerokością opony 235/40

etam przyzwyczaisz się trochę ciągnie na koleinach i jak droga jest pochyła ale ja już nie zwracam na to uwagi :cool1: za to auto wygląda porządnie, zresztą na 17'' co założysz też 235 by się zdało :naughty:

a na tym zdjęciu naprawdę wygląda jakby pół samochodu był w innym odcieniu :polew::tongue4:[br]Dopisany: 05 Październik 2010, 19:42_________________________________________________i co za badziewne te dokładki zderzaków też masz inny odcień jak u mnie :confused4:

Opublikowano

Ok Adam ale jak ustalisz ile chcesz za cale no i czy maja te same et itp to bym sie na nie szykowal tak ze jakbym byk w egu to bym chcial na nich wrocic :decayed:

Opublikowano

tu widać że dokładki są inne

Opublikowano

btw to nie jest te ferrari co płonie ?? :decayed::naughty:

Ferrari Italia... chyba bo oznaczeń nie miało... jak zwykle miałem więcej szczęścia niż rozumu żeby to trafić :wink4:[br]Dopisany: 05 Październik 2010, 20:25_________________________________________________Adaś... czekam na fotki... wszystkie... patrz sms

Opublikowano

jest 80zdjęć po 3MB ... może jednak na penie ci je dam.

Ok Adam ale jak ustalisz ile chcesz za cale no i czy maja te same et itp to bym sie na nie szykowal tak ze jakbym byk w egu to bym chcial na nich wrocic :decayed:

w grudniu na letnich ;)

Opublikowano

jest 80zdjęć po 3MB ... może jednak na penie ci je dam.

w grudniu na letnich ;)

a wiesz jak bede wracal to wolno a tu pewnie po jakims czasie uniwersalne kupie bo zimowek nie mam i tak chyba ze od starszego wyczaje ale wolal bym juz po polsce wrocic na jakims ciekawszym felunku :naughty:

Opublikowano

dobra... wezmę pena... bądź na spocie ha ha