Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie czeka na A7 :decayed:

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 424,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ramki doszły... jeśli wszystkie całe to Patryk i Adaś po 16zł przygotować... jeśli nie to będzie oczywiście drożej... ale chyba całe...

Opublikowano

jak podoba wam sie buda teraz :kox: przeszlo by cos takiego? :mysli: albo takie felgi jak ma Adam zamiast tych z foty

1184744ddf643ec8a.jpg

Opublikowano

jak podoba wam sie buda teraz :kox: przeszlo by cos takiego? :mysli: albo takie felgi jak ma Adam zamiast tych z foty

1184744ddf643ec8a.jpg

jak dla mnie za nisko, nie lubię jak koła chowają się w nadkolach no ale to moje zdanie :gwizdanie:

Opublikowano

doszedl by jeszcze czarny dach i na dachu planuje bagaznik bialy :kox:

Opublikowano

tylko Bartek... nie kupuj już takie malowańca jak tamten :naughty:

:polew:

a wiecie że podczas sprawdzania okazało się że w Niemczech był lakierowany cały w 2008 w serwisie Audi? ale bez wymian i napraw blacharskich, samo malowanie. ciekaw jestem dlaczego :mysli: jakieś gradobicie czy rysy ? a w ASO sypneli takim tekstem że się zdziwiłem:

"Panie, tu to nie wiadomo nawet czy któryś z tych nowych co tu stoją nie jest lakierowany"

co za kraj ? :wallbash:

Ogólnie sprawdzili całe auto od kół po dach razem z historią z Niemiec no i się zdziwili przebiegiem jak zresztą każdy do tej pory co to słyszał...

Koleś miał Peugeota 407 od nowości jego ojciec potem on. Auto kupili z salonu i nie mieli w trakcie użytkowania żadnej kolizji.

Podczas sprzedaży dowiedzieli się że auto ma dwie warstwy lakieru,jeden element nie był malowany,chyba tylna klapa :decayed:

Opublikowano

tylko Bartek... nie kupuj już takie malowańca jak tamten :naughty:

a wiecie że podczas sprawdzania okazało się że w Niemczech był lakierowany cały w 2008 w serwisie Audi? ale bez wymian i napraw blacharskich, samo malowanie. ciekaw jestem dlaczego :mysli: jakieś gradobicie czy rysy ? a w ASO sypneli takim tekstem że się zdziwiłem:

"Panie, tu to nie wiadomo nawet czy któryś z tych nowych co tu stoją nie jest lakierowany"

co za kraj ? :wallbash:

Ogólnie sprawdzili całe auto od kół po dach razem z historią z Niemiec no i się zdziwili przebiegiem jak zresztą każdy do tej pory co to słyszał...

Koleś miał Peugeota 407 od nowości jego ojciec potem on. Auto kupili z salonu i nie mieli w trakcie użytkowania żadnej kolizji.

Podczas sprzedaży dowiedzieli się że auto ma dwie warstwy lakieru,jeden element nie był malowany,chyba tylna klapa :decayed:

hehe, no właśnie w serwisie w ASO po sprawdzeniu powiedzieli coś takiego żeby się kupujący nie przejmował tylko brał bo auto dobre i dodali że "nawet a u nas w salonie pewnie nie jeden tutaj nowy może być lakierowany drugi raz " :kox::wallbash:

Opublikowano

Grzesiek przeginka z zawiechą... :decayed:

Opublikowano

Grzesiek przeginka z zawiechą... :decayed:

Adaś jesteś skażony doświadczeniem i tyle :tongue4:

Opublikowano

Witajcie :)

Trwają jeszcze zapisy na ręczniki klubowo-plażowe

Oto link : RĘCZNIKI KLUBOWE - http://www.a4-klub.pl/smf/recznik_plazowy_1_tura_zbieramy_chetnych-t87352.0.html

ZAPRASZAM WSZYSTKICH CHĘTNYCH :good:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

szczał z kapelusza :hi:

Opublikowano

od czegoś cza zacząć :decayed:

Opublikowano

A pózniej tak: Dzieńdobry nazywam sie micha$ nick załeczeq albo spamer jak kto woli :decayed: :decayed: :naughty:, jestem z Olsztyna. Od zawsze interesowałem sie motoryzacja a wszczegolności Audi A4. Zarejestrowałem sie tu aby poznac bardziej ten model Audi, aktywnie uczestniczyc w zyciu forum a takze bywac na spotach i zlotach :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

To tak z grubsza :kox: :kox: :naughty:

Opublikowano

A pózniej tak: Dzieńdobry nazywam sie micha$ nick załeczeq albo spamer jak kto woli :decayed: :decayed: :naughty:, jestem z Olsztyna. Od zawsze interesowałem sie motoryzacja a wszczegolności Audi A4. Zarejestrowałem sie tu aby poznac bardziej ten model Audi, aktywnie uczestniczyc w zyciu forum a takze bywac na spotach i zlotach :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

To tak z grubsza :kox: :kox: :naughty:

ale ty się nudzisz :cool1:

Opublikowano

No czekam az mi kukurydza na polu urosnie :):cool1:

Opublikowano
Opublikowano

:punish:plask.gif

Opublikowano

:polew: :polew:

:guma: