Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Adaś masz etkę :decayed:

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 426,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

mam :wink4:

Opublikowano

już za późno gadaliśmy przez tel. już i chodziło mi o te tulejki czy dobry numer mam

Opublikowano

masz cale wymiary podane :tongue4: zmierz jak u Ciebie jest, jak dla mnie srednio wygladaja, ja mysle nad tlumikiem itp z s4 od nosb'a :mysli:

Opublikowano

no mierzyłem srednica jest 55mm, wiesz chcem tylko wizualnie poprawić bo te standartowe rureczki to tak sobie wyglądają.

Opublikowano

wypoleruj jak ma patrykbor a zobaczysz jak bedzie :kox: dla mnie nakladki to z braku laku :tongue4: przyoszczedz troche i wrzuc cos lepszego :tongue4: ja juz zamowilem dwie rzeczy jedna dotarla druga pochwale sie jak juz dotrze, wiec jak przyjade w grudniu na miecha to bede razal w garazu :kox:

Opublikowano

hehe teraz to oszczędzam na chipa :tongue4:

Opublikowano

a jaki masz zawias u siebie? obnizone troche czy normalny?

Opublikowano

no ja nie obniżałem ale z tego co widzę to troche siedzi i zauważyłem przy zmianie kół że coś tam było grzebane,ale o ile i co ma tam wsadzone to nie wiem :no: ogólnie z chęcią bym to sprawdził tylko nie wiem jak.

Opublikowano

jak otworzysz klape i podniesiesz nakrycie by dostac sie do zapasu, po prawej stronie tam gdzie zapas na aucie bedzie nalepa z Twoim silnikiem itp takie rozne numerki - kody, ostatni o ile pamietam to 1ba lub 1be zobacz ktory masz 1be to sportowe :wink4:

Opublikowano

tą wlepe mam też w książce serwisowej to jest 1BA czyli zwykłe ale z tyłu mam amory czerwone i jest jakaś nalepka na nich ale nie czytałem jej;/

Opublikowano

ech... coś Wam opiszę bo się wkurwiłem...

w zeszłym roku byłem na badaniu amorków... wyszło przód 51%,52% a tył 38%, 35%

kupiłem sachsy na tył i zmieniłem (osobiście stałem i patrzyłem jak robili)...

w międzyczasie kupiłem sachsy na przód bo już na pograniczu i leżą czekając na montaż...

wczoraj byłem na badaniu wahaczy żeby wiedzieć co kupić... sprawdziłem też amorki z ciekawości

przód (te same co rok temu) 51%,52% :kox: i nie zmieniam... niech sobie tam leżą... ale byłem przekonany że pływanie na koleinach to ich wina... tym czasem to tuleje na bananach po obu stronach...

tył 28% 29% :shocked: (zapomniałem wspomnieć że w Avantach trzeba dodać sobie z 10% do wyniku maszyny z uwagi na pusty bagażnik) i maszyna pokazuje je na zielono więc też nie do wymiany bo przyczepność do podłoża ok... a przejechały może z 25tkm...

no i tyle z wymian amorków :wink4:

Opublikowano

Te maszyny do badania amorków to trochę z fusów wróżą ;). Wystarczy że masz ciśnienie w oponach za małe/za duże i już wyjdą przekłamania.

Opublikowano

Te maszyny do badania amorków to trochę z fusów wróżą ;). Wystarczy że masz ciśnienie w oponach za małe/za duże i już wyjdą przekłamania.

i tu mnie masz kolego... mam wszędzie 2,7... więc prawie max... też o tym myślałem

ale ja ich sprawdzę jeszcze raz... walnę 2,2 i po zmianie wahaczy pojadę :wink4:[br]Dopisany: 26 Październik 2010, 08:29_________________________________________________

Dziadek !!! masz tego złoma z bawarii? bo słyszałem że po jakąś perełkę pojechałeś :wink4:

2006 to tylko pozazdrościć... pięknie to będzie jeździć :naughty:

Opublikowano

przód (te same co rok temu) 51%,52% :kox: i nie zmieniam... niech sobie tam leżą... ale byłem przekonany że pływanie na koleinach to ich wina... tym czasem to tuleje na bananach po obu stronach...

tył 28% 29% :shocked: (zapomniałem wspomnieć że w Avantach trzeba dodać sobie z 10% do wyniku maszyny z uwagi na pusty bagażnik) i maszyna pokazuje je na zielono więc też nie do wymiany bo przyczepność do podłoża ok... a przejechały może z 25tkm...

no i tyle z wymian amorków :wink4:

Jak byś napisał że pływa ci auto na koleinach i nierównościach wzdłóżnych to odrazu bym ci wskazał te tuleje na bananach - obecnie mam to samo.

Wiesz że w ostateczności można sama ta tuleję wymienić - bo sworzeń w bananie jest dość trwały.

Co do amorków to różne maszyny różnie potrafią wskazać. źle napompowane koła też mocno przekłamują pomiar. Moją miara było zachowanie się auta na łukach - głównie w momencie przejeżdzania poprzecznej nierówności - jak zarzuca mocno, do tego "chwiejny tył" to nadszedł czas na amorki. Trzeba tu uważać bo źle dokręcone łożysko na tyle też mże dać wrażenie niepewnego tyłu.[br]Dopisany: 26 Październik 2010, 08:32_________________________________________________dziedek BMW ???? no byle nie 3-ka ... 5 w avancie jest niezła też troszkę patrzyłem za takim autem. Ale pojemność - akcyza, zabija bakcyla.

Opublikowano

zakupione jak narazie kremowe dekory i zawias 1be :kox: w grudniu bedzie rezanko:

dscf5642g.jpg

101026163405.jpg

:evil: :evil:

Opublikowano

Dziadek gdzieś w Polskę po to pojechał... i 5tka... ale kombi? w BMW? Adaś nie przesadzasz? mi by się nie chciało... tylko sedan :wink4:[br]Dopisany: 26 Październik 2010, 19:46_________________________________________________Buszek... Ty już przestań bo przesadzasz... dorwał się do kasy i szaleje :tongue4:

Opublikowano

W piątek niby do Warszawy jechał :decayed:[br]Dopisany: 26 Październik 2010, 19:51_________________________________________________

Buszek... Ty już przestań bo przesadzasz... dorwał się do kasy i szaleje :tongue4

dorwał się do ogródka jakiegoś wyspiarza :naughty:

Opublikowano

ogrodkow :decayed: daje rade trzeba wydawac poki sie ma co :polew: poza tym grosze mnie to kosztowalo, chociaz nie powiem za to 1be mialbym gwint jakbym mial oske :thumbdown: