Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Patryk tez masz takie :quattro: ??

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 424,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nie lubię volvo

[br]Dopisany: 28 Październik 2010, 19:57_________________________________________________ale kolo daje radę

Opublikowano
Rozebrał kobietę za pomocą koparki ale taki kozak to napewno nie jestes ?? :decayed: :decayed:
Opublikowano

albo ja albo ktoś ode mnie codziennie jest na bulwarze na prawde żadko żeby nikogo nie było i nikt nic nie wspominał że było 70 autek wiec chyba plota

pewnie tak , też tak pomyślałem bo kto jak komu jak komu ale chyba 70 autek OOOO w jednym miejscu byśmy nie przeoczyli :wink4:[br]Dopisany: 28 Październik 2010, 20:00_________________________________________________

:tongue4:[br]Dopisany: 28 Październik 2010, 19:46_________________________________________________Dziadek pyknij spyfoto beemdablju :kox:

nie mam kiedy bo teraz szybko ciemno a pozatym brudas już :decayed: przyjadę na spota ale za tydzień dopiero chyba co? Adaś!! gdzie plan?

Opublikowano

Bartek daj slit focie Bi Em Dablju :naughty:

Opublikowano

Rozebrał kobietę za pomocą koparki ale taki kozak to napewno nie jestes ?? :decayed: :decayed:

takie coś :polew:

proszę cię .Weż kop na budowie . Kierownik mówi ci dawaj śmiało tu nic niema , a tu nagle TP, gaz i prąd obok 20 cm wyżej niż powinny być :decayed:[br]Dopisany: 28 Październik 2010, 20:05_________________________________________________

albo ja albo ktoś ode mnie codziennie jest na bulwarze na prawde żadko żeby nikogo nie było i nikt nic nie wspominał że było 70 autek wiec chyba plota

pewnie tak , też tak pomyślałem bo kto jak komu jak komu ale chyba 70 autek OOOO w jednym miejscu byśmy nie przeoczyli :wink4:[br]Dopisany: 28 Październik 2010, 20:00_________________________________________________

:tongue4:[br]Dopisany: 28 Październik 2010, 19:46_________________________________________________Dziadek pyknij spyfoto beemdablju :kox:

nie mam kiedy bo teraz szybko ciemno a pozatym brudas już :decayed: przyjadę na spota ale za tydzień dopiero chyba co? Adaś!! gdzie plan?

plan będzie

nie wstydź sie przecież sami swoi , a dokładki masz pewnie dobrze pomalowane :decayed:

Opublikowano

wiem jak to jets bo kumpel pracuje taka maszyna jakas WR sie nazywa :naughty: to nie razy opowiada panie nie ma nic?? nie nie beben mozesz smilao na 40 cm a tam jeb nielegalne podłaczenia pradu i ciagnie 3 slupy za soba :decayed::polew:

Opublikowano

wiem jak to jets bo kumpel pracuje taka maszyna jakas WR sie nazywa :naughty: to nie razy opowiada panie nie ma nic?? nie nie beben mozesz smilao na 40 cm a tam jeb nielegalne podłaczenia pradu i ciagnie 3 slupy za soba :decayed::polew:

hehe, u nas jak tą E7 robią to już całe Pasłękowo dwa razy bez neta z TP było bo światłowód porwali :gwizdanie:

Opublikowano

A ty się chwalisz rozbieraniem kobitki

Opublikowano

Mam narazie tylko fotki z ogłoszenia:

mRzz0.jpg

mREyi.jpg

[br]Dopisany: 28 Październik 2010, 20:16_________________________________________________Ty Patryk a skąd ty tego mietka wytrzasnąłeś? :mysli:

Opublikowano

:naughty:

[br]Dopisany: 28 Październik 2010, 20:34_________________________________________________Ale mietek wart tej kasy naprawdę . Moje audi w takim stanie nie jest :kox:[br]Dopisany: 28 Październik 2010, 20:35_________________________________________________

Mam narazie tylko fotki z ogłoszenia:

mRzz0.jpg

mREyi.jpg

[br]Dopisany: 28 Październik 2010, 20:16_________________________________________________

kosa jak dla mnie ,a Agnieszka :kwasny::polew:

Opublikowano

:naughty:

[br]Dopisany: 28 Październik 2010, 20:34_________________________________________________Ale mietek wart tej kasy naprawdę . Moje audi w takim stanie nie jest :kox:

kupiłbym bo zawsze chciałem mieć starego mietka, no ale to narazie marzenia jeżeli chodzi o drugie auto do dłubania :confused4:[br]Dopisany: 28 Październik 2010, 20:40_________________________________________________

kosa jak dla mnie ,a Agnieszka :kwasny

no te felgi szału nie robią ale na zimę jak znalazł. Na wiosnę muszę coś bardziej rzucającego się w oczy znaleźć..,

Opublikowano

o mada faka szit happens :decayed: pdc ma na przod i zenon or bizenon :mysli: a w srodku jak ??

Opublikowano

Z zewnatrz :kox:

Opublikowano

i zenon or bizenon :mysli: a w srodku jak ??

bizenon...

w środku muszę zrobić jakieś zdjęcie bo to co było w ogłoszeniu to kupa :kwasny:

Z takich interesujących rzeczy ma:

- skórę + grzanie stółków

- navi - choć płyta tylko na EU zachodnią ale już się wziąłem za poszukiwania wschodu :decayed:

- uruchamianie bez kluczykowe tzn przycisk start&stop

- klima auto bo nie wszystkie mają :confused4:

- tempomat

- czujnik deszczu i ponoć zmierzchu ale nie wiem jak to działa bo też xenon w dzień świeci ( może słabiej czy jaki grzyb?)

Chyba all bo przecież nie napiszę o wspomaganiu kierownicy :tongue4:

Opublikowano

ej... na forum A4 jesteście... przecież ten paździoch to nawet nie jeździ pewnie :wink4:

a serio to z wyglądu nawet nawet... tylko fotki chyba przekłamują bo coś proporcje dziwne... no ale znamy model więc wiadomo - a może ja rano zaspany :wink4:

takimi to już chyba dresy nie jeżdżą :naughty:

Opublikowano

takimi to już chyba dresy nie jeżdżą :naughty

jak to nie? wczoraj w dresie do sklepu jechałem :tongue4::polew:

Opublikowano

Dziadek ale ładne auto masz, tak z ciekawości za ile puściłeś A4?

aaaa ile taka Buma kosztje?

Opublikowano

Dziadek ale ładne auto masz, tak z ciekawości za ile puściłeś A4?

aaaa ile taka Buma kosztje?

a4-ka poszła za 42,500 a do tej trza było prawie 18 dorzucić :confused4: ale nie mów nikomu :tongue4:

Opublikowano

to bedzie wasza słodka tajemnica :decayed::polew: