Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tam poczekam na wspólny przejazd w trasie gdzie 1.8T zostawać będzie daleko w tyle abo spali tyle co A8 z 4.2 pod maską ;)

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 432,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja tam poczekam na wspólny przejazd w trasie gdzie 1.8T zostawać będzie daleko w tyle abo spali tyle co A8 z 4.2 pod maską ;)

Wiedziałem ze tak napiszesz :naughty: tylko własnie czekałem na taki post na temat spalania :decayed: no ale co jak co to 20l jak 4.2 to to nie pali :naughty:

Swoja droga powinien byc taki silnik co pali mało, kreci sie jak benzyna kpie z dołu i kopie z gory :kox: :kox:[br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 21:29_________________________________________________btw widzicie chłopaki jak wam rozbujałem temat :polew::evil: oda razu pare stron nadrobiliscie :good:

Opublikowano

dla mnie benzyniak się zaczyna od 2.0 TFSI 200KM reszta się nie liczy :evil:

Opublikowano

To tak jak dla mnie diesel ale od 3.0 :)[br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 22:33_________________________________________________

co jak co ale caly czas miałem benzynke teraz zamieniłem na TDI i jest super, PB to tak ale już do sportu nie do jazdy :wink4:

no niestety benza zawsze bedzie wiecej palic do tego ceny paliw :kwasny: ceny to mamy Europejskie ale zarobki to ni c**ja :confused4: jesli to jest ta 2ga Irlandia tuskolandia to ja pier**le takie panstwo :naughty:

Opublikowano

To tak jak dla mnie diesel ale od 3.0 :)[br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 22:33_________________________________________________

oj żeby to było te 3.0 w B5 ale bym śmigał :) hi hi hi

Opublikowano

No to co swap na 3.0 TDI w B5 ... możesz byc pierwszym ktory to zrobi ...

Opublikowano

jestem ciekaw ile takie 3.0TDI łyka tak przy dynamicznej jezdzie :)

Opublikowano

No to co swap na 3.0 TDI w B5 ... możesz byc pierwszym ktory to zrobi ...

hmm... nie kuś nie kuś ;) ciekawe jaki był by tego koszt w sumie to lepsze niż przeróbki 2.5, oj musze o tym poczytac

Opublikowano

troche roboty by było :naughty: dlatego wrzuc 2.7 BiT :cool1:

Opublikowano

troche roboty by było :naughty: dlatego wrzuc 2.7 BiT :cool1:

na allegro około 5 tyś sam piecyk i najgorsze ze robota i kupa innych cześci ;), 2.7bit myślałem nad tym autem ale za dużo km robie a PB to on lubi ssać ;P

Opublikowano

No i to jest bzdura kupować sam piecyk. Zapewne wynalazłeś 2.7 z A6 a one są troszkę słabsze niż motory w S4 - czyli już tu jest problem że to nie jest plug&play. Najlepiej chyba by było jak to zrobił Flyer kupić S4 angola koszt 11-14 koła z czego przekładasz co potrzebujesz resztę opychasz. Daje to:

- 100% grarancji że masz wszystkie podzespoły do przeszczepu i nic nie trzeba dokupować (koszty)

- resztę niepotrzebnych gratów opychasz

Opublikowano

No to panowie:

Zima:BMW 1:0 :confused4:

u nas pod blokiem nic nie odśnieżone i Tata Astrą mnie dziś wyciągał bo ani w przód ani w tył :wallbash:

Opublikowano

To nie widziales tej reklemy audi jak baware na sniegu objezdza? :decayed: za wyglad sie placi :decayed:

Opublikowano

To co ty za oponki masz :)

Ja śmigam na wyśmiewanych przez niektórych całorocznych dębicach navigator już drugą zimę i nigdy nie miałem problemu z wyjazdem z największych zasp, a po ulicach śmigam tak jak latem - czyli przepisowo :kox: jedynie zachowuję większy odstęp od poprzedzającego pojazdu ;), ale to chyba jak każdy ;).

Opublikowano

Dziadek ma po prostu wieksze przelozenie mocy na oske :decayed:

Opublikowano

No nie wiem właśnie co to ma być ten tylny napęd tak d*py daje? :mysli: oponki Dunlopy zimowe z bieżnikiem jeszcze dobrym tylko że z 2004 roku może już twarde i dlatego rady to nie daje...

Opublikowano

E to na pewno wina opon. Ja raz się tylko dałem nabrać na używane - piękne pirelki z bieżnikiem jak nowy tylko starawe - jakieś właśnie 5-6 lat miały. Myślałem że super deal zrobiłem - 50 zeta za sztukę, a zimą się jeździć nie dało - na błocie pośniegowym, na mokrym auto latało jak na lodzie, na lodzie to już w ogóle masakra, kiedyś jak zjeżdżałem z tej górki koło rynku w stronę mostu to się ratowałem wjeżdżając w zaspę :D bo auto się zsuwało na dół a czerwone światło było.

Jedyny moment gdzie jakoś się trzymały to ubity śnieg.

Od tamtej pory jako że ie lubię wydawać dużo używam całorocznych navigatorów w wszystkich autach którymi śmigałem i nie narzekam. Minus niestety że największa guma ma 15 cali, więc do lansu odpadają :P

Opublikowano

Bartek to normalne i nowsze /lepsze zimówki tu nic nie poradzą. Auto cieżkie zapada się w śniegu. Tylne koła nie wyciągaja ale pchają, do tego w przednim napędzie przednimi kołami możesz rozbujać auto i kręcić na boki kierownicą/kołami by się "wygryzał" z zaspy, w tylnym to sie raczej nie udaje. Moim zdaniem kup linkę holowniczą, saperkę i trochę piasku w worku - w BMW jako obowiązkowy zestaw zimowy. :tongue4:

Opublikowano
:mysli: kurde ale zastanawiam się czy nie założyć jakiś nowszych opon na tył chociaż bo kontrola trakcji naprawdę ma co u mnie w tej chwili robić :confused4: nawet jak ruszam z pod świateł
Opublikowano

ja swojego czasu jak miałem bmw i jezdziłem na nalewkach i pomykała aż miło fakt że wytrzymały ledwo jeden sezon ;) a zestaw zimowy o ktorym mówił Adaś oczywiście obowiązkowo leżał w bagażniku ;), no a sie juz grzebałem swoim "łałtomatem" ;/