Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tam bym brał TRW no ale ja nie jeżdże audi :wink4:[br]Dopisany: 08 Listopad 2011, 18:40_________________________________________________

ps.jak poszukiwania, u mnie w robocie jeden kupił B8 170KM TDI

ciężko , a nie widziałem nic pod robotą ciekawego :mysli: no chyba że na dniach kupił to nie mogłem widzieć :gwizdanie:

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 425,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ile komplet wahaczy febi u ciebie :naughty

nie kupuj pakowacza :wink4:

:blink:

nie słuchaj go ... on nie jeździ Audi ... więcej teraz niczym nie jeździ ... :evil:

ps.jak poszukiwania, u mnie w robocie jeden kupił B8 170KM TDI

kupuj FEBI bez obaw jeśli nie zamierzasz kupować LM

... a co teraz dół potrzebny?

chce kupić całość i mieć z bani a góra zostanie na zapas :wink4: bo reszta dołu to śmietnik
Opublikowano

jeździłem ostatnio b8 CAHA właśnie i szału to nie robi :kwasny: mój dresowóz niby tylko 7KM więcej miał i cięższy a bym mógł na około tego audi jeździć :tongue4:[br]Dopisany: 08 Listopad 2011, 18:42_________________________________________________aha no i u nas na forum ktoś pisał że FEBI to pakowacze ale nie pamiętam kto :rolleyes:

Opublikowano

tak dokładnie FEBI to teraz pakowacz na 100%.

właśnie teraz jak kupowałem rozrząd to chciałem rolkę FEBIEGO a tu w środku SKF.

więc z ciekawości wziąłem drugie pudełko a tam w środku SNR.

Wychodzi na to że robi się drugi MOOG.

jutro sprawdzę z ciekawości te wahacze. ale pewnie szału cenowo nie zrobię.

co kupiłem????

może i Was zaskoczę albo i nie ale kupiłem sobie Śkodę Octavie w 2 litrowej benzynie.

sam nie wiem jak to się stało no ale jest.

Opublikowano

tak dokładnie FEBI to teraz pakowacz na 100%.

właśnie teraz jak kupowałem rozrząd to chciałem rolkę FEBIEGO a tu w środku SKF.

więc z ciekawości wziąłem drugie pudełko a tam w środku SNR.

Wychodzi na to że robi się drugi MOOG.

Ha, ten co nie jeździ audi ma racje :cool1: :gwizdanie:

Opublikowano
:kwasny: na lema kasy nie znajde ;(
Opublikowano

a no i gratuluje zakupu skodziny - ja niestety ciągle szukam :kwasny:[br]Dopisany: 08 Listopad 2011, 19:43_________________________________________________

:kwasny: na lema kasy nie znajde ;(

TRW :good:

Opublikowano

Ja bym się bał z allegro no chyba że jakiś sprawdzony allegrowicz - pewnie na forum jakieś opinie da się znaleźć o sprzedawvach wahaczy :mysli:

Opublikowano

chodzi mi tylko że trw to to samo co lem ?

Opublikowano

a myślałeś nad tymi MS? ludzie niektórzy chwalą - cały wątek o nich jest i niektórzy 80-tys przejeżdżają na nich no chyba że się tylko chwalą a cały zestaw masz za 600zł :naughty:

chodzi mi tylko że trw to to samo co lem ?

[br]Dopisany: 08 Listopad 2011, 19:53_________________________________________________No na allegro tak ale u TOM77 TRW taniej kupisz niż LEM więc chyba jednak nie to samo :cool1:

Kupowałem do b6 to wiem :wink4:

Opublikowano

zaraz napisze do Toma i dzika zobaczymy co napiszą

[br]Dopisany: 08 Listopad 2011, 19:54_________________________________________________przy moich kilometrach to i MS się sprawdzi więc trzeba pomyśleć

Opublikowano

a i Panowie da radę coś ciekawego b6 w quattro 1.9 lub 1.8T kupić powyżej 2003? znajomek z pracy się rozgląda tak do 40k zł :mysli:[br]Dopisany: 08 Listopad 2011, 19:57_________________________________________________

zaraz napisze do Toma i dzika zobaczymy co napiszą

[br]Dopisany: 08 Listopad 2011, 19:54_________________________________________________przy moich kilometrach to i MS się sprawdzi więc trzeba pomyśleć

no właśnie przecież ty robisz 5tys km na rok więc po co przepłacać - ja chyba na twoim miejscu bym brał MS od jakiegoś sprawdzonego dostawcy :kox:

Moj koleś notabene ten co szuka b6 od wymiany na MS dolnych wahaczy przejechał już ponad 20tys km i narazie nic nie puka :decayed:

Opublikowano

prosze http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=224239.0 :) rocznik starszy :gwizdanie: ale jechac bedzie :decayed::naughty:

weź przestań jak to wygląda - wiadomo wygląd rzecz gustu ale dla mnie to auto jest śmieszne :wink4:

Opublikowano

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=77402.0 ten ostatnio był na sprzedaż :)

no no , ten ciekawy :slina: muszę kumplowi pokazać ale dziś marudził że musi być nie starszy niż 2003 - no ale zobaczymy co powie

Opublikowano

fotek nie widzę

Opublikowano

kurcze a mi sie normalnie odpalaja :mysli: :mysli: