Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 427,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

proponuje nie prędzej niż 19, ale to można się dogadać

pomyśle co z dziewczynami zrobić i na jakie dwa możny by wyskoczyć tylko mi by pasowało wcześniej trochę - powiedzmy 18 ale jeszcze muszę potwierdzić czy wogóle wyda :gwizdanie:

Opublikowano

Łukasz a jak tobie ta godzinka pasuje?

a reszta to co ? :bicz:[br]Dopisany: 19 Styczeń 2012, 15:30_________________________________________________

kolor mi nie pasi :tongue4:

Opublikowano

krzysiu ja dopiero jutro będę wiedział czy pasi godzinka czy nie.

moja kobita może coś sobie na jutro wymyślić i może być kłopot.

będę się starał żeby być. godzinka mi pasuje.

Opublikowano

identyczną przed chwilą widziałem u JAKUBOWA :decayed:

Opublikowano

adam wlasnie najpierw musze dobre radyjko poszukac bo chce dorwac stacje multimedialna pod 1din w dobrej cenie ale to tam w uk mozecie jakies pomysly zarzucic za czym sie ogladac ma byc cos w ten styl:

http://www.ebay.co.uk/itm/Alpine-IVA-D106R-7-Touch-Screen-CD-Radio-DVD-Player-New-and-Fully-Guarateed-/120803098896?pt=UK_In_Car_Technology&hash=item1c206d0110

ostatecznie tez cos na pilota bez dotyku by cenowo troche zejsc :wink4:

Bardzo dobrze mierzysz ... ja z uwagi na odsłuch jestem zdecydowanym faworytem Blaupunkta (taki jakiś sentyment - zawsze ten sprzęt okazywał się świetny) oraz Alipine.

Powiem ci że jak pomyśl przede wszystkim o Alpine odnośnie kolejnych klocków - wzmak i sub, choć jbl czy blaupunkt też da radę.

[br]Dopisany: 19 Styczeń 2012, 19:57_________________________________________________

:hi:

Kto chętny na jakiegoś skromnego :naughty: browarka w piątek :beer1:

o której? :naughty:

My jutro se jeszcze pogadamy... ale jakby co dajcie znać SMSem że będziecie tu i tu od godz.... może się wyrwę[br]Dopisany: 19 Styczeń 2012, 19:59_________________________________________________

Łukasz a jak tobie ta godzinka pasuje?

a reszta to co ? :bicz:[br]Dopisany: 19 Styczeń 2012, 15:30_________________________________________________

kolor mi nie pasi :tongue4:

Powiem wam że niesamowite są te auta ... ale kolor jakiś nie ten tego :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

Buszek jak co to mam kondzior, piec i woofer na handel :wink4: wszystko w idealnym stanie, wzmak z papierami

2042593911.jpg

Opublikowano

ALVARO a ile za to byś chciał??

może tym razem ja coś od Ciebie wezmę :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 20 Styczeń 2012, 08:30_________________________________________________Krzysiu ja jestem od wczoraj na antybiotyku więc dzisiaj nic nie mogę łyknąć. :disgust: :disgust:

ale podjechać raczej będę mógł.

Opublikowano

może tym razem ja coś od Ciebie wezmę :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 20 Styczeń 2012, 08:30_________________________________________________Krzysiu ja jestem od wczoraj na antybiotyku więc dzisiaj nic nie mogę łyknąć. :disgust: :disgust:

ja odpadam niestety - laski chyba "wyczuły pismo nosem" i jak zawsze śpią całą noc to dziś o 1 się obudziły i do zabawy więc "tata o spaniu zapomnij" bym po jednym piwie padł - muszę odespać...

Opublikowano

ja odpadam niestety - laski chyba "wyczuły pismo nosem" i jak zawsze śpią całą noc to dziś o 1 się obudziły i do zabawy więc "tata o spaniu zapomnij" bym po jednym piwie padł - muszę odespać...

znowu się wymigałeś !!!!!!!!

ale my niedługo znajdziemy na Ciebie sposób :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

:shocked: kurde nawet nie wiesz jaką mam ochotę na wyjście i porządne narąbanie się :slina:

Opublikowano

:shocked: kurde nawet nie wiesz jaką mam ochotę na wyjście i porządne narąbanie się :slina:

to musisz zabrać dzieciaki na spota.

zawieziemy je do mojej żony bo ona uwielbia dzieci.

my sobie na spocie wypijemy a po spotkaniu moja żonka Cię odwiezie.

dobry plan??? :good: czy :thumbdown:

Opublikowano

to musisz zabrać dzieciaki na spota.

zawieziemy je do mojej żony bo ona uwielbia dzieci.

my sobie na spocie wypijemy a po spotkaniu moja żonka Cię odwiezie.

dobry plan??? :good: czy :thumbdown:

plan dobry tylko najpierw trza nasze żonki spiknąć kiedy na spocie żeby się poznały - bo na bank usłyszę jakbym takie coś zaproponował "...aaaaa ja jej nie znam i gdzie po obcych ludziach będę chodzić" :kwasny: ale plan za***isty :good:

Opublikowano

Czyli rozumiem że chętnych dziś na browarka nie ma :baseball:

Opublikowano

Adaś tu masz fajną 8ke.....ale tyle kaski za tak stary samochód :cool1:

http://otomoto.pl/audi-a8-wersja-limitowana-fax-dvd-C16234741.html

jakiś miesiąc temu w E-gu była do sprzedania S8 właśnie poliftowa też z mega wypasem (tyle że nie wiem czymiała takie fotele z gadżetami ale raczej nie) ale miała gaz sekwencyjny i kosztowała 40 tyś.

Opublikowano

Tylko takim autem to trzeba robić kilometry, a nie siedzieć w nim w garażu :)

Opublikowano

U mnie w pracy mechanika syn dzisiaj przyprowadził dwie Audi 80 w cabrio :rolleyes: . Jedna w dieslu i lekko puknięta ,a druga cała tylko trochę środek zmęczony w bananowych skórach .Ciekawe ile będzie chciał :przebiegly:

Opublikowano
  • Autor

bielik8506

może tym razem ja coś od Ciebie wezmę

550 za wzmak, woofer, kondensator + kable - stan igła :wink4:

Opublikowano

Dobra - koniec ściemy...Żaneta mnie namówiła żeby się ujawnić :wink4: