Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

za stary jestem na takie jazdy :polew:

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 428,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no tak : Ksywa zobowiązuje :P

Opublikowano

ja mysle nad suzuki sv 650 albo kawasaki ninja ale oba wersja bandit z jednym swiatlem :kox:

---------- Post added at 16:38 ---------- Previous post was at 16:17 ----------

tak w ogole to polecam dobre jest :decayed:

Opublikowano

kup se eske zrób ją na 600+ i będziesz szybszy od motoru :decayed:

---------- Post added at 18:10 ---------- Previous post was at 17:49 ----------

http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?228479-s-Zaciski-pod-tarcze-312mm-Jarzma-klocki-ok-od-B6 panowie od b6 :kox:

---------- Post added at 18:24 ---------- Previous post was at 18:10 ----------

http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?228837-Kompletny-zestaw-320mm-prz%F3d-B6-B7 albo to :jerk:

Opublikowano

Jako że pogoda dzisiaj taka jak widzicie :kox: to se pozwoliłem na obiad rozpalić grilla :naughty: . Sezon czasz zacząć :dancing:

Opublikowano

Patryk Esa to cena ok 30tys w super stanie a tu motocykle do 2tys funtów masz kawasaki ninje albo te suzuki sv z rocznika 2003-05 i nic nie musisz robić :decayed:

Opublikowano

ale na głowę nie pada :decayed:

Opublikowano
a tu motocykle do 2tys funtów masz kawasaki ninje albo te suzuki sv z rocznika 2003-05

nie no anglika? bez sensu :polew::wink:

---------- Post added at 20:42 ---------- Previous post was at 20:34 ----------

Dziś ściągałem drzwi w viki bo strzelał ogranicznik i trzeba było pospawać blachę do której jest ogranicznik przykręcony w drzwiach bo ją wyrwało - standard w vectrach jak się zaniedba początki strzelania - a w mojej ewidentnie ktoś zaniedbał...

...no i na odkręconych drzwiach musiałem odpalić autko i przestawić, niestety błąd poduchy wywaliło :doh: teram mnie razi jak jadę - ma może kto dojście do kabelka do opli? :whistling:

Opublikowano

napewno kiery mu nie przeniosą :polew:

---------- Post added at 20:45 ---------- Previous post was at 20:42 ----------

a tu motocykle do 2tys funtów masz kawasaki ninje albo te suzuki sv z rocznika 2003-05

Dziś ściągałem drzwi w viki bo strzelał ogranicznik i trzeba było pospawać blachę do której jest ogranicznik przykręcony w drzwiach bo ją wyrwało - standard w vectrach jak się zaniedba początki strzelania - a w mojej ewidentnie ktoś zaniedbał...

...no i na odkręconych drzwiach musiałem odpalić autko i przestawić, niestety błąd poduchy wywaliło :doh: teram mnie razi jak jadę - ma może kto dojście do kabelka do opli? :whistling:

zajedź na zieloną ,albo na Królewiecką do Michała :wink:

Opublikowano

Adadura poproszę , jego znajomek z pracy ma kabelek do opli ale myślałem że może kto bezpośrednio ma dojście :banan:

Opublikowano
Adadura poproszę , jego znajomek z pracy ma kabelek do opli ale myślałem że może kto bezpośrednio ma dojście :banan:

jak nie odebrałeś auta to gadać nie będzie chciał :polew:

Opublikowano

jak nie odebrałeś auta to gadać nie będzie chciał :polew:

:kwasny:

Opublikowano

Coś mi się zdaje że to znany temat w Omegach Vectrach ... w ASO maja na to zestawy naprawcze...

Opublikowano
Coś mi się zdaje że to znany temat w Omegach Vectrach ... w ASO maja na to zestawy naprawcze...

tak jak mówisz to znany temat, u mnie już pospawane i jest gitara - drzwi chodzą leciutko i nic nie strzela :banan: a właśnie Adaś możesz pytnąć kolegę czy nie skasowałby mi błędu poduchy? :naughty:

---------- Post added at 10:36 ---------- Previous post was at 08:50 ----------

Mam już interfejs więc Adam sprawa nieaktualna...:hi:

Opublikowano

Tak chciałem zauważyć czemu jeszcze nie mamy podwieszonego pierwszego posta ( organizacyjny ) ?

---------- Post added at 18:58 ---------- Previous post was at 18:57 ----------

I zdjęcie nie działa :facepalm:

Opublikowano

:whistling:

---------- Post added at 20:16 ---------- Previous post was at 20:14 ----------

Pany są wreszcie wieści ...szczegóły w wątku :wink:

Opublikowano
:banan:
Opublikowano

Witam panowie

Pompka centralnego mi padła w niedzielę :facepalm: wirnik z grafitu rozsypał się w drobny mak :thumbdown: ale dzięki temu jest okazja żeby wstawić już pompkę z pilotem :kox:.

A dziadek napisz jak się a5 sprawuje :naughty:

Opublikowano

narazie się nie sprawuje :whistling:

Opublikowano
Witam panowie

Pompka centralnego mi padła w niedzielę :facepalm: wirnik z grafitu rozsypał się w drobny mak :thumbdown: ale dzięki temu jest okazja żeby wstawić już pompkę z pilotem :kox:.

mam taką :decayed: na trzy kostki