Opublikowano 20 Listopada 200817 l Witam kolego ADADUR problemik rozwiązany z tym masakrycznym spalaniem i co było?[br]Dopisany: 20 Listopad 2008, 12:23_________________________________________________ ech... wygląda na to że właściciel McDonald'a sobie zmienił A6 na A4 B8 (na Poznańskich blachach) bo już trochę tam stoi... piękne autko... a żona dzwoniła że obiad na stole... a że za chudy nie jestem to się śpieszyłem... tylko że ja tam same korki tylko pamiętam wallbash Ladne obiady jadasz raczej kawka tylko...
Opublikowano 20 Listopada 200817 l Witam kolego ADADUR problemik rozwiązany z tym masakrycznym spalaniem już pali mniej :> poszła do ŻYDA i problemik sam sie rozwiązal
Opublikowano 20 Listopada 200817 l Witam kolego ADADUR problemik rozwiązany z tym masakrycznym spalaniem już pali mniej :> poszła do ŻYDA i problemik sam sie rozwiązal i co tera audi czy co innego
Opublikowano 20 Listopada 200817 l Witam kolego ADADUR problemik rozwiązany z tym masakrycznym spalaniem już pali mniej :> poszła do ŻYDA i problemik sam sie rozwiązal i co tera audi czy co innego Audi !!! wiadomo !! :> to byla moja 4 audiczka - 2 poprzednie to 100-cygaro 2.3 benz a ta 3 to audi 200 turbo była fajna tylko duuuuuzo chochlowała gazu no i ta A4 szukam lub chciałby miec 1.8 T
Opublikowano 21 Listopada 200817 l Upieraj się przy TDI !!! 110KM pożyjemy zobaczymy co to sie wydaży
Opublikowano 21 Listopada 200817 l Adaś... nie każdemu ropniaki leżą... choć ja tego nie rozumiem bo na nic bym się nie zamienił - ale pewnie jak wymienię kiedyś turbo czy inną dwumasówkę to może zmienię zdanie... 1.8 T ma potencjał ale przy mojej jeździe 10l w mieście to za dużo... szczególnie jak znowu podskoczy do 5zł
Opublikowano 21 Listopada 200817 l ja bym się upierał przy benzynie . Wybrałem tdi bo żona chciała że niby mało pali
Opublikowano 21 Listopada 200817 l Benzynka ale z junkersem inaczej po kieszeni za dużo będzie łupać po przeliczeniu 7 litrów weźmie ropki- samo miasto-x4 ziko= 28/ 13-14gazu po 2.2 to ok 30 ziko wiec prawie niema roznicy tylko rzecz gustu CO KTO LUBI- LUB KOGO STAC
Opublikowano 22 Listopada 200817 l kbibi to w takim wypadku jak bym A4 sobie darował i pakował sie w A6 C4, z benzynką znajdziesz jeszcze naprawdę zadbaną sztukę, zapodasz gaz w wannę i nie odczujesz "braku" bagażnika. Ja już nie raz sie złapałem na głupim myśleniu o benzyniaku, ale powiem wam "nigdy w życiu" benzyniaka , tu już nie chodzi o samo spalanie ale o "jakość" jazdy [br]Dopisany: 22 Listopad 2008, 19:51_________________________________________________Napadało nam śniegu a ja jeszcze na letnich kapciach
Opublikowano 22 Listopada 200817 l i dzwon będzie [br]Dopisany: 22 Listopad 2008, 20:46_________________________________________________ech... nie wytrzymałem i wyjechałem w miasto (parking przy agrikoli również) i muszę przyznać że rewelacja... to moja pierwsza zima z kontrolą trakcji... daje radę... tylko jak Ci kierowcy będą się niedługo uczyć tylko na takich wozach to współczuję - bo to strasznie ogłupiające. Za cholerę nie mogłem go postawić bokiem :>
Opublikowano 23 Listopada 200817 l może jak nie będzie ciapy to wieczorkiem pod PWSZem się umówimy...
Opublikowano 24 Listopada 200817 l Ja bym pojechał ale zdejmowałem koledze zestaw głośnomówiący ze służbowego auta no i
Opublikowano 27 Listopada 200817 l Teraz jeszcze trochę jesieni będzie a później juz ZIMA i troszkę zabawy na śniegu